19.02.2022
Relax, degustare de vinuri, poze si multe instastory-uri! Bloggeritele instagramului moldovenesc au avut parte de momente unice la bordul unui avion, iar evenimentul a intrat in atentia presei internationale - FOTO/VIDEO

Pe cerul Republicii Moldova a aparut joi, 17 februarie, mesajul „Relax”. Cuvantul a fost desenat de un avion de pasageri al Air Moldova, Airbus A321. Acesta a decolat de pe aeroportul din Chisinau, iar la bord au fost prezente mai multe persoane influente si bloggerite din tara.

Bloggeritele s-au adunat pentru a promova un nou post de radio din tara. Acestea s-au aflat la bord aproximativ o ora si 40 de minute. 

Programul zborului a inclus mai multe activitati relaxante precum degustatia vinurilor exclusive, insotite de gustari, dar si o tombola speciala in cadrul careia participantii vor putea castiga trei lingouri de aur, trei lingouri de argint sau doua bilete cu destinatia Paris.

Printre persoanele influente s-au aflat si Doina Stratan, Ana Irina, Gabriela Damir, Maggy Platon, Hellen Monroe si Tatiana Maxian. 
 Lacrimi si amintiri dureroase pentru Ina Terescenco! Vezi momentul emotionant care a adunat in cateva ore peste 500 de mii de vizualizari: „E imposibil sa nu plangi la acest video. Ai trecut prin multe, Inuta!” - VIDEO

Sarbatoare mare in familia Kovalsky! De ziua bunicului, totii membrii i-au dedicat o melodie si un videoclip emotionant: „Piele de gaina! Versurile sunt foarte marcante” - VIDEO

Evenimentul a fost unul criticat in mediul online, iar internautii le-au scris fetelor: „Care a fost scopul acestei initiative? Chiar nu exista o doza de responsabilitate si ardem combustibil doar de dragul unei campanii de marketing/ Ce treabă tristă... pentru o publicitate, poluează aerul pe degeaba”  sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Acest eveniment a intrat si in atentia presei internationale, intrucat a aparut la un show de noapte, realizat de producatorul si prezentatorul american Stephen Colbert.

 

 

Articole din aceeasi categorie