22.07.2024
Cum este viața într-o familie în care tatăl e preot? Adriana Babin, naistă: „Eu la club am fost deja când...” - VIDEO

Adriana Babin și tatăl ei au fost invitați în platoul emisiunii Gusturile se Discută, unde au fost provocați să răspundă la o serie de întrebări.

Adriana Babin se mândrește cu familia sa, tatăl acesteia este preot, iar mama este pedagog (are cabinetul său de logopedie).

„Poți să te ascunzi de destin, poți să fugi de el, dar...” Tanya Toho Păduraru, cum astrologia te poate ajuta să-ți planifici viața - VIDEO

Naista fiind întrebată: „Cum e să fii fiica unui preot?”, aceasta a răspuns: „Noi am crescut într-o societate destul de dezvoltată și nu prea avem din ăștia cu prejudecăți și stereotipuri, dar oricum părinții erau cei care ne spuneau că atunci când ieșiți pe poartă sunteți responsabili de toate acțiunile și toată imaginea noastră în societate. Eu la club am fost deja când m-am căsătorit cu Ion”.

Tatăl Adrianei, a povestit și o întâmplare de acum 10 ani:

 „Veneam din Grecia și cineva m-a rugat să-i iau niște tămâie și s-o transmit în diasporă, astfel, eu am sunat la niște băieți cu rutiere și le-am zis să le dau niște tâmăie, eu le-o pun în mașină, totul bine. Peste ceva timp mă sună un număr necunoscut și îmi zice: „Ce mi-ai pus în masină?”, și eu zic: „Tămâie”. Însă pe ei i-au arestat la vamă căci credeau că e canabis, acolo erau o grămadă de mașini de poliție. Erau vreo 10-15 kilograme de tâmăie, ei m-au întrebat ce e, le-am zis că tămâie, ei nu m-au crezut, m-au ținut în vamă de la 12:00 ziua, până la 00:00 noaptea, iar atunci a venit un general mai mare și iarăși întreabă ce e. Eu liber zic că tămâie, atunci el a dat foc și a mirosit să vadă dacă e tămâie. Au confiscat-o și peste două luni m-au sunat să merg s-o iau, dar am zis că deja nu-mi mai trebuie”.

Atleta antrenată de propriul tată! Zalina Marghieva, calificată pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice: „Eu aici nu sunt fiică, sunt sportivă” - VIDEO

Adriana Babin este o naistă cunoscută și talentată din Republica Moldova.

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/adriana_babin

Articole din aceeasi categorie