09.02.2023
Cum Daniela Andreev se detaseaza de stirile care o afecteaza emotional. Vezi ce a povestit prezentatoarea: „Ajungeam acasa si din senin imi venea foarte tare sa plang si iata asa ma descarcam” - VIDEO

Prezentatoarea stirilor ProTV, Daniela Andreev, a fost la O Seara Perfecta si a povestit despre viata sa personala. Vezi cine sau ce o motiveaza pe jurnalista sa mearga la sala, dar si ce scopuri si-a pus pentru 2023.

Jurnalista a povestit ce functie avea la ProTV cand si-a inceput activitatea jurnalistica: „Eu mi-am inceput activitatea aici in calitate de redactor la site si mai apoi am devenit reporter. Am fost reporter si sunt reporter in continuare, doar ca acum incerc sa combin reporteria cu prezentatul stirilor.”

Tany Vander nu accepta mearga la emisiuni gratis! Emilian Cretu - o noua parodie pe seama bloggeritei: „Sunt unica influencerita prafuita care se respecta in aceasta tara...” - VIDEO

Prezentatoarea a spus ca s-a invatat sa se detaseze de situatiile negative vazute in timp ce prezinta buletinul de stiri: „Sa stii ca eu am invatat sa ma detasez, sa nu iau asta foarte aproape, uneori iata, de exemplu aceste stiri foarte negative pe care nu poti sa-ti imaginezi ca e o poveste, sa zici ca nu s-a intamplat in realitate. Evit sa ma uit la aceste imagini care vin de acolo chiar si in timpul stirilor. Azi in timpul jurnalului, cand mergeau aceste stiri si erau acele imagini cu copiii aia scosi de sub daramaturi, la un moment dat am prins asa cu urechea si am intors capul sa privesc si m-am intrebat de ce eu ma uit la asta acum. Ma emotioneaza foarte mult si imi pierd controlul. Am avut cateva astfel de situatii in timpul jurnalelor. Cand erau astfel de stiri extrem de emotionante din Ucraina, acum din Turcia, mai sunt si alte nenorociri care se intampla pe aceasta lume si am sesizat ca ma emotioneaza foarte mult. Ajungeam acasa si din senin imi venea foarte tare sa plang si iata asa ma descarcam.”

Natalia Duminica se lanseaza in muzica? Dansatoarea a facut dezvaluiri despre planurile pe care le are pentru 2023: „Au mai fost si propuneri din partea Romaniei” - VIDEO

Daniela a inceput sa frecventeze sala de sport si a destainuit ce o motiveaza sa faca acest lucru: „E mai mult o necesitate, am vrut sa am mai multa grija de sanatatea mea. Pozitia pe care o am pentru ca stand zilnic aici majoritatea orelor incordata, pe scaunel, in fata calculatorului simti ca ceva nu este in regula. La un moment dat am simtit ca nu pot sa-mi tin propriul spate drept si am tot amanat acest moment. Anul trecut tot anul vroiam sa merg si tot ziceam ca de luni, de luni, hai ca nu luna asta, luna urmatoare si tot asa am anulat pana s-a terminat anul, dar anul asta mi-am pus ca si scop. Este o experienta extraordinara.”

Natalia Barbu - vacanta la munte alaturi de familia ei! Interpreta a publicat o imagine rara impreuna cu fiica sa, Vera - FOTO

Andreev a mentionat ce obiective are pentru noul an: „In 2023 mi-am pus scop sa ma dedic mai mult timp mie, dezvoltarii mele ca personalitate si pe alte planuri, dar nu o sa deschid foarte mult parantezele.”

Viata personala a prezentatoarei, ramane a fi o enigma: „Eu prefer sa nu vorbesc de viata mea personala deocamdata.”

Vezi cum arata acum Carrie Bradshaw in emblematica rochie de mireasa din „Sex and the City” - FOTO

Daniela a marturisit ca familia ei o face fericita: „Reusesc tot mai rar sa merg acasa si sa petrec timpul cu parintii, cu bunicii. Eu sunt foarte atasata de ei, imi place sa petrec timpul cu ei.”

In mediul online prezentatoarea nu-i cea mai activa, dar a promis sa schimbe situatia: „Pe retelele de sociaizare imi scrie lumea, normal, eu incerc sa le raspund cand pot si stiu. Incerc sa fiu mai activa, dar nu prea am timp de asta.”

Articole din aceeasi categorie