13.07.2023
Cum au fost surprinsi Kim Kardashian si Tom Brady la o petrecere exclusivista in Hamptons - FOTO

Kim Kardashian si Tom Brady au fost vazuti in timp ce stateau de vorba la petrecerea de 4 iulie a miliardarului Michael Rubin din Hamptons. DeuxMoi a obtinut o fotografie in care Tom si Kim se bucura de o discutie intre ei. Sportivul in varsta de 45 de ani este cu spatele la camera, iar vedeta TV in varsta de 42 de ani este in mare parte ascunsa de el, dar tinutele din imagine se potrivesc cu hainele pe care le-au purtat amandoi la petrecere.

Kim Kardahian si Tom Brady, surprinsi la un eveniment plin de vedete

Imaginile vin ca o confirmare a faptului ca cei doi s-au inalnit la petrecere si au petrecut timp impreuna, chiar daca publicatia People sustinea ca nu au avut o legatura reala. Se zvoneste de luni de zile ca vedeta si fostul jucator de fotbal american sunt interesati unul de celalalt.

Nume celebre s-au adunat la petrecerea de 50 de milioane de dolari a lui Michael Rubin in Hamptons pentru Glorious Fourth, inclusiv Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner si Kylian Mbappe. Cuplurile cunoscute din showbiz au iesit in evidenta in mod deosebit, de la Jennifer Lopez si Ben Affleck la Beyonce si Jay-Z si pana la Justin si Hailey Bieber.

Kardashian, care are la activ trei divorturi, si Brady, a carui casatorie cu Gisele Bundchen s-a destramat recent, s-au aflat, de asemenea, pe lista invitatilor. Dar, desi amandoi au fost vazuti in compania a numeroase nume celebre, initial s-a crezut ca au avut putine contacte unul cu celalalt

„Nu stiu de ce exista toate aceste zvonuri despre Brady si Kim Kardashian, ei abia daca au interactionat. De fapt, el si-a petrecut seara cu Emily Ratajkowski, au fost impreuna aproape toata noaptea si pareau foarte confortabili. Nu au plecat impreuna, dar daca cineva se apropia, ei erau aceia”, a declarat o sursa care a participat la eveniment.

Emotionant! Cum i-a salvat o fetita de 6 ani de doua ori viata mamei sale - FOTO

Vedeta a trecut prin trei divorturi

O sursa a informat People ca cei doi „abia daca au vorbit la petrecere si abia daca s-au salutat”, in timp ce o alta sursa a remarcat ca cei doi „s-au salutat scurt cand ea a ajuns la eveniment”. Cu toate acestea, potrivit unei persoane din interior, Kim Kardashian si Tom Brady „sunt prieteni si se respecta foarte mult unul pe celalalt. Kim este foarte concentrata pe copiii ei si pe afacerile ei si nu este intr-o relatie in acest moment”.

Kim Kardashian a cerut divortul de Kanye West in februarie 2021, dupa luni de zvonuri ca relatia lor ar fi pe punctul de a se destrama. La sfarsitul anului trecut, rapperul a facut mai multe declaratii controversate, printre care si antisemite. Intr-un episod recent al emisiunii The Kardashians, vedeta a putut fi vazuta in hohote de plans pe fondul scandalului exploziv in care era implicat fostul ei partener.

Iuliana Beregoi, indragostita? Buchetul grandios pe care l-a primit de ziua ei. Vezi cine e tanarul care i-a furat inima - VIDEO

La ceva timp dupa anuntul despartirii de rapper, Kim Kardashian si-a regasit fericirea in bratele lui Pete Davidson, comediant la Saturday Night Live. Din pacate, relatia lor nu a durat mai mult de 9 luni, insa cei doi au doar cuvinte de lauda la adresa celuilalt.

Articole din aceeasi categorie