27.11.2023
Cum au fost surprinsi Kanye West si sotia lui, Bianca Censori, in Dubai dupa aparitia zvonurilor conform carora s-ar fi despartit - FOTO/VIDEO

Kanye West si Bianca Censori au fost vazuti in Dubai, dupa ce s-a zvonit ca ar fi luat o pauza de la casnicie.

Kanye West si sotia sa, Bianca Censori, au fost vazuti recent imbratisandu-se cu dragoste in Dubai, pe fondul speculatiilor ca s-ar fi despartit. Pe retelele de socializare au aparut videoclipuri cu cuplul dansand impreuna la hotelul Royal Atlantis, alaturi de Chris Brown, Ty Dolla $ign si alte vedete. West, in varsta de 46 de ani, si Censori, in varsta de 28 de ani, au fost numai zambete si s-au tinut unul aproape de celalalt in timpul iesirii lor.

Creatorul Yeezy a purtat look-ul sau caracteristic: o tinuta complet neagra, in timp ce petrecea alaturi de designer. Censori, la randul ei, a asortat un top sutien albastru cu o fusta nude in timp ce sorbea dintr-un cocktail.

Adevaratul motiv pentru care Dan Ionita nu se casatoreste cu iubita lui, Cristina: „Nu vreau sa fac aluzii ca m-am speriat” - VIDEO

„Baiatul meu este casatorit inca, Slava Domnului”, a comentat o persoana alaturi de acea postare de pe Instagram, in timp ce altcineva a spus ce „fericit e Ye”. O a treia persoana a adaugat ca „ii place sa vada” ca celor doi le merge bine dupa ce US Sun a relatat ca rapperul si Bianca Censori „iau o pauza”.

Bianca Censori si Kanye West, surprinsi impreuna

O sursa a declarat saptamana trecuta pentru publicatie ca, din moment ce rapperul „este o persoana foarte dificil de abordat si de lucrat”, socrii sai „s-au intrebat daca decizia luata de Bianca Censori de a se casatori cu el a fost decizia corecta”. Cu toate acestea, sursa din interior a sustinut ca West „nu era atat de ingrijorat” de statutul casatoriei lor.

Vestea despre idila lor a aparut in ianuarie, desi, potrivit certificatului de casatorie, ceremonia ar fi avut loc cu o luna inainte. Cuplul si-a tinut romantismul in umbra inainte de a iesi intr-o vacanta de cateva luni in Europa, purtand numeroase tinute care au atras atentia.

Cei doi ar fi luat o pauza de la casnicie

La inceputul acestei luni, West a zburat in Dubai, unde a fost fotografiat petrecand timp cu fiica lui si a fostei sale sotii Kim Kardashian, North, in varsta de 10 ani. Bianca Censori, intre timp, a petrecut timpul cu prietenii din Australia, tara sa natala. Prietenii ei ar fi orchestrat o interventie in acel moment si i-au spus sa „se trezeasca”, Kanye fiind acuzat ca incearca sa o controleze.

A trait la maximum, s-a stins cu zambetul pe buze. Ultimele clipe din viata Ronei Hartner, povestite de sora ei: „S-a luminat la fata”

„Prietenii ei i-au spus exact ceea ce simt”, a sustinut sursa. „Stie ca i-a izolat pe cei apropiati si, de asemenea, incepe sa vada prin oglinzile fumurii din casnicia ei”.

West, care momentan se afla in Arabia Saudita, pentru a crea piese noi alaturi de Ty Dollar $ign, se pare ca se concentra mai mult asupra carierei sale muzicale, si ca „nu este atat de ingrijorat” de starea casniciei sale.

„[Censori] s-ar putea sa se intoarca la el pentru lansarea albumului – ii place stilul de viata – dar cred ca este clar ca familia si prietenii ei ar prefera sa nu o faca”, a afirmat sursa, potrivit Page Six, care a adaugat ca cea mai mare preocupare a lui West in acest moment este „sa gaseasca distribuitori, dupa ce a pierdut atat de multe conexiuni din cauza remarcilor sale antisemite de anul trecut.”

Articole din aceeasi categorie