27.11.2023
A trait la maximum, s-a stins cu zambetul pe buze. Ultimele clipe din viata Ronei Hartner, povestite de sora ei: "S-a luminat la fata"

Moartea Ronei Hartner i-a marcat pe cei dragi, dar si pe fani. In urma artistei a ramas fiica ei de 15 ani, Rita Sumalya, dar si mama si sora actritei. Cele trei au fost alaturi de Rona in ultimele luni de viata, iar sora ei, Rinda, a si povestit ca a fost langa artista pana cand aceasta si-a dat ultima suflare.

Rinda Hartner a povestit, in emisiunea lui Cristi Brancu, despre ultimele clipe ale surorii ei. Artista care a pierdut lupta pentru viata la doar 50 de ani avea mari dureri, incepuse de curand un tratament mai agresiv, iar suferinta ii mai era alinata doar de calmantele puternice.

Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

„Este foarte greu pentru noi, mai ales pentru mama noastra, care nu accepta inca faptul ca i s-a pierdut unul dintre copii. Eu am avut sansa sa fiu in ultimele clipe cu ea, am venit direct din Canada, m-a dus direct la spital, in Franta, si am stat cu ea toata noaptea. Suferinta ei era calmata de medicamente, era linistita. Ieri dimineata dupa ce au venit asistentele sa ii schimbe medicamentele si sa vada daca e bine, eu m-am dus sa iau o cafea, ea stia ca sunt acolo si i-am zis: «Asteapta-ma».  Am stat de vorba cu ea si la un moment dat am vazut-o ca a zambit si i s-a luminat fata. Am intrebat-o pe cine vede de se bucura asa, iar in momentul acela a plecat cu zambetul pe buze. Rona era foarte credincioasa si cred ca si tata era acolo. Dar zambetul pe care-l avea era, cred, pentru ca l-a vazut pe Iisus. S-a luminat toata la fata de toata durerea, suferinta, era linistita si cu zambet", a povestit Rinda Hartner despre momentul in care Rona a inchis ochii pentru totdeauna.

rona hartner si fiica ei

„Xerox-ul a lucrat bine” in familia Gabrielei Damir si Roman Burlaca! Vezi prima imagine cu micutul Avraam - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie