30.08.2022
Sarbatoare dubla in familia Doinei Sulac! Vezi ce mesaj emotionant le-a dedicat interpreta mamei si bunicii sale: „Cele mai importante femei din viata mea” - FOTO

Recent, mama si bunica interpretei de muzica populara, Doina Sulac, si-au sarbatorit ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, artista a publicat o imagine si a scris un mesaj lung si patrunzator, pe care l-a dedicat celor mai apropiate femei din viata sa. 

Mama si bunica Doinei Sulac sunt nascute in aceeasi zi. Artista a publicat o fotografie cu ambele femei, care tin in mana cate un buchet de flori. 

Au organizat o sarbatoare de vis! Vezi cum s-au distrat Daniela Cheltuitor, familia si prietenii sai la cumetria micutei Eva: „O zi de poveste” - FOTO/VIDEO

„Ieri le-am sarbatorit pe cele mai importante femei din viata mea. A fost ziua de nastere a mamei si bunicii mele”, a scris interpreta de muzica populara si a adaugat: „Nu va pot reda in cuvinte, toate emotiile pe care le-am trait, alaturi de ele, m-au marcat ca personalitate, m-au educat si ma mandresc din toata inima ca le am alaturi de mine si ma rog lui Dumnezeu, sa imi fie sanatoase inca multi multi ani inainte”.

Olga Verbitchi - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata interpreta in primii ani de viata - FOTO

Potrivit Doinei, mama sa, este o femeie puternica si are in ea o credinta desavarsita, iar bunica sa mereu a dat dovada de intelepciune si a sfatuit-o numai de bine. „Bunica se bucura ca a ajuns sa isi vada si stranepotii fericiti. Le iubesc si le doresc sa aiba intodeauna binecuvantarea Domnului”, a concluzionat Doina Sulac. 

Doina Sulac este o interpreta de muzica populara si compozitoare din Republica Moldova. Este fiica renumitului interpret basarabean Nicolae Sulac.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie