30.08.2022
Anastasia Iacub - imagini adorabile cu fiica sa! Miss Moldova 2015 a mers intr-o vacanta in Grecia: „Cum am trait eu fara tine?” - FOTO/VIDEO

Anastasia Iacub este considerata una dintre cele mai frumoase moldovence si e foarte cunoscuta pe retelele de socializare. Recent, modelul a publicat o serie de imagini dragute cu fiica sa. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Anastasia a publicat o fotografie colaj, in care este ea si fiica sa. Micuta statea pe umerii mamei sale si zambea din plin. 

„Cum am trait eu fara tine?!... Nu inteleg”, a mentionat modelul in descrierea imaginii. 

Sarbatoare dubla in familia Doinei Sulac! Vezi ce mesaj emotionant le-a dedicat interpreta mamei si bunicii sale: „Cele mai importante femei din viata mea” - FOTO

In imagine, Anastasia apare intr-o rochie de culoarea oranj, iar fiica sa era imbracata intr-un body in nuanta nude. In cap, micuta avea o basmaluta cu print zebra. 

In prezent, Anastasia este in calatorie in Grecia. In fotografie, ea si fiica sa la Acropola.

Olga Verbitchi - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata interpreta in primii ani de viata - FOTO

Anastasia Iacub a devenit cunoscuta cand a obtinut titlul de Miss Moldova 2015. Pasionata de modelling, aceasta este urmarita de multi oameni pe retelele de socializare. Anastasia Iacub are grija sa-si suprinda fanii cu postari interesante, sfaturi utile si retete sanatoase.

FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie