09.03.2023
Cum arata la 69 de ani celebra Kim Basinger. Actrita a aparut alaturi de fiica sa, Ireland Baldwin - FOTO

Ireland Baldwin, fiica actorilor Kim Basinger si Alec Baldwin va deveni mama pentru prima oara!

Ireland Baldwin, fiica lui Kim Basinger si a lui Alec Baldwin a organizat la inceputul acestei saptamani un baby shower atipic. Fiica celor doi actori a sarbatorit alaturi de cei dragi intr-un clubul de striptease faptul ca ea si iubitul sau, RAC, vor deveni parinti pentru prima oara.

Asa cum era de asteptat, de la eveniment nu putea lipsi mama tinerei, Kim Basinger. Aceasta a fost insotita de iubitul ei, Mitch Stone, cei doi fiind surprinsi de paparazzi in timp ce paraseau clubul de striptease Jumbo’s Clown Room din Hollywood.

Pentru baby shower-ul inedit, actrita in varsta de 69 de ani a ales sa poarte un costum gri, pe care l-a asortat cu o camasa neagra si o pereche de pantofi fara toc in aceeasi nuanta. Stone a optat pentru o tinuta casual, formata dintr-un sacou albastru, o pereche de jeansi si un tricou negru.

Kate Middleton, in haine de camuflaj si cu fes pe cap! Printesa a facut furori printre militari

Ireland a impartasit cu fanii sai de pe Instagram o imagine din timpul petrecerii, in care o putem vedea distrandu-se copios alaturi de mama sa, Kim. Tanara a ales o tinuta sexy, fiind imbracata intr-o rochie din dantela, ce ii lasa la vedere burtica de gravida. De asemenea, aceasta a accesorizat outfit-ul cu o peruca roz si o panglica pe care era inscriptionat mesajul „Viitoare mama”.

La petrecerea atipica organizata de Ireland au luat parte mai multe celebritati, printre care si Hilary Duff, Sailor Brinkley Cook sau Rumer Willis.

Anul trecut, dupa ce Curtea Suprema a anulat hotararea Roe vs. Wade, Ireland Baldwin si-a impartasit experientele legate de abuzul sexual si avort pentru a-i ajuta pe altii sa se simta „sustinuti si iubiti”.  Modelul, in varsta de 26 de ani, a explicat intr-un videoclip TikTok de aproape trei minute, ca a ramas insarcinata in timp ce se afla intr-o relatie „foarte nefericita”.

Denis Roabes, solistul The Motans, va deveni tata? Vezi imaginile in care a fost surprins alaturi de iubita lui - FOTO

„El a spus clar ca nu a vrut niciodata copii sau casatorie. Abia isi dorea sa fie intr-o relatie serioasa. Am ales sa fac un avort pentru ca stiu exact cum e sa te nasti intre doi oameni care se urasc. As fi putut sa am acel copil si sa il dau spre adoptie? Poate. Poate ca nu. Dar sa aleg sa cresc un copil fara propria mea siguranta financiara, fara un partener iubitor si care sa ma sustina, asta nu avea sa functioneze pentru mine. M-am ales pe mine si m-as alege din nou. Este viata ta, este alegerea ta.”, a spus Ireland.

Ireland, care a precizat ca nimeni altcineva nu ar trebui sa se simta obligat sau presat sa isi posteze propriile povesti despre avort, a vorbit, de asemenea, si despre faptul ca a fost abuzata sexual in adolescenta. Ireland a declarat ca agresiunea sexuala a dus la „multa suferinta si multa durere” pentru ea si pentru membrii familiei sale.

„Eram complet inconstienta cand s-a intamplat si mi-a schimbat cursul vietii. Nu am spus nimanui la vremea respectiva, nici multi ani dupa. Singura persoana care a stiut a fost o asistenta care m-a tratat la scurt timp dupa aceea. Si nu i-am spus nici macar propriului meu iubit de atunci. Nici parintilor mei. Nimanui.”, a mai spus tanara.

Articole din aceeasi categorie