08.03.2023
Denis Roabes, solistul The Motans, va deveni tata? Vezi imaginile in care a fost surprins alaturi de iubita lui - FOTO

Denis Roabes, solistul trupei „The Motans” a fost surprins de paparazzi alaturi de iubita lui, iar din imagini se pare ca aceasta ar fi insarcinata.

Denis Roabes este unul dintre cei mai indragiti artisti din tara noastra. Pe langa succesul pe plan profesional, cantaretul se poate bucura de cea mai mare implinire de pana acum si pe plan personal.

Solistul de la „The Motans” traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai multi ani cu partenera sa, ei avand o relatie speciala. Desi sunt persoane publice, acestia prefera sa fie discreti in ceea ce priveste viata lor personala.

Denis Roabes va deveni tata prima oara

Recent, cei doi au fost surprinsi de paparazzi, pe strazile din Bucuresti, plimbandu-se si tinandu-se de maini. Lucrul ce a atras imediat atentia internautilor este faptul ca Bianca pare a avea burtica. De asemenea, se poate observa si faptul ca Denis este extrem de atent cu ea.

Te topesti dupa micuta Beatrice! Ludmila Adamciuc: „Dedicatie pentru toate mamele de aici”! Vezi momentul care te va cuceri - VIDEO

Partenera interpretului a fost surprinsa purtand haine lejere si destul de largi, insa chiar si asa, pare ca i se contureaza burtica de graviduta.

Deocamdata, cantaretul nu a oferit nicio declaratie despre acest subiect. 

Articole din aceeasi categorie