09.03.2023
Kate Middleton, in haine de camuflaj si cu fes pe cap! Printesa a facut furori printre militari

Kate Middleton, in varsta de 41 de ani, a impresionat cu cea mai recenta aparitie! Nu, nu poarta vreo rochie eleganta!

Printesa de Wales i-a vizitat in dimineata de miercuri, 8 martie, pe membrii Garzii Irlandeze care se antrenau chiar daca afara ningea. Astfel, Kate Middleton a marcat prima sa vizita a regimentului de cand a devenit colonel onorific, in urma mortii reginei Elisabeta a II-a. Ea l-a succedat pe sotului ei, Printul William, care acum e noul colonel al Garzilor Galeze, la decizia tatalui sau, Regele Charles.

Si-a prins si parul si a optat si pentru un machiaj discret

„Ea a stat la baza formarii mele in primul rand ca si personalitate.” Afla intr-un interviu de suflet, ce inseamna pentru Felicia Dunaf sa fii femeie

La intalnirea cu militarii, Kate Middleton a purtat o haine de camuflaj, o jacheta groasa si pantaloni kaki. Pe langa hainele de camuflaj, Printesa a optat pentru cizmele sale de drumetie de la Berghaus Supalite, care costa 155 de lire sterline.

Totodata, ea si-a impletit parul intr-o singura coada, la spate, si, din cauza temperaturilor scazute, a aparut chiar si cu un fes pe cap. In ceea ce priveste machiajul ales, Printesa a avut un make-up neutru, doar cu putin negru la ochi, iar pe buze a avut un ruj nude.

Articole din aceeasi categorie