23.06.2022
Cum arata in prezent nepoatele lui Elvis Presley - FOTO

Recent, familia Presley a aparut la evenimentul dedicat lansatii filmului despre Elvis Presley, care se numeste „Elvis”, regizata de Baz Luhrmann, cu Austin Butler in rolul principal. 

Sotia celebrului cantaret, Priscilla Presley, impreuna cu fiica ei Lisa Marie si nepoatele Rilei Keough, Harper si Finley Lockwook, au participat la ceremonia de amprentare a mainilor in fata Teatrului Chinez TCL de la Hollywood.

Astea sunt notele pe care artistii le-au obtinut la Bacalaureat. Cine a fost sef de promotie - FOTO

Multi au acordat atentie celei mai mici nepoate a lui Elvis Presley - Harper Vivienne Ann Lockwood. Internautii au observat imediat o asemanare izbitoare cu faimosul ei bunic. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

In anul 1963, Priscilla, care avea doar 14 ani, l-a cunoscut pe Elvis Presley. Mai tarziu, tanara a mers la o petrecere in casa regelui rock and roll-ului, unde a inceput relatia lor de dragoste. Sub presiunea parintilor fetei, Presley s-a casatorit cu Priscilla, in varsta de 17 ani in 1967, iar in 1968 tanara a nascut o fiica, Lisa-Marie. Dragostea lor s-a incheiat sase ani mai tarziu si in 1973 cuplul a divortat. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie