17.12.2022
Cum arata in 2022 Rachel Miner, fosta sotie a lui Macaulay Culkin. Amandoi erau minori cand s-au casatorit - FOTO

Macaulay Culkin si Rachel Miner nu implinisera 18 ani cand s-au casatorit, iar ea a avut nevoie de acordul parintilor pentru ceremonie. Cei doi s-au despartit in 2000 si au finalizat divortul doi ani mai tarziu.

Rachel Miner este actrita si s-a indragostit de starul din Singur acasa in anii ’90. Cei doi s-au casatorit in iunie 1998, cu cateva luni inainte sa implineasca 18 ani. Mariajul lor nu a durat decat doi ani, iar divortul a fost finalizat in 2002.

Fosta sotie a lui Macaulay Culkin a fost si ea o actrita precoce, debutand la 12 ani in filmul Alice (1990). Era anul in care Culkin facea furori in Singur acasa, unul dintre cele mai populare filme de Craciun.

In acelasi ani, Rachel Miner a intrat in distributia serialului Guiding Light, in care a jucat pana in 1995.

O noua premiera! Dara a lansat piesa „O fata fara nume”. Vezi cat de bine suna melodia si versurile care au fost scrise de interpreta - VIDEO

Actrita a luat o pauza de la jobul ei full time dupa ce, in 2010, a fost diagnosticata cu scleroza multipla, o boala care afecteaza creierul si coloana vertebrala. Afla aici cum se manifesta scleroza multipla si cum afecteaza viata pacientului!

Rachel Miner avea aproape 30 de ani cand a aflat diagnosticul, veste care i-a schimbat obiceiurile cotidiene. A fost fortata de imprejurari sa foloseasca un scaun cu rotile sau un scuter pentru a se putea deplasa.

Ce face azi Rachel Miner, fosta sotie a lui Macaulay Culkin

Cu toate ca a facut o pauza de actorie, Rachel Miner nu a renuntat definitiv la meseria pe care o practica din copilarie.

In 2011 si 2012 a aparut in serialul Sons of Anarchy, pentru ca in 2022 sa aiba o aparitie in seria Chicago Fire. Aici a interpretat rolul unei mame care folosea un scaun cu rotile si care incerca sa se tarasca pe scari pentru a-si salva fiul de la un incendiu. Actrita a realizat ea insasi toate cascadorile si a fost hotarata sa o faca fara ajutor.

Cu cine a fost Georgina Rodriguez intr-o relatie inainte de a fi cu Cristiano Ronaldo. Numele barbatului a fost dezvaluit la televiziune - FOTO

In 2017 a devenit directorul executiv al organizatiei neguvernamentale Random Acts, Inc., care stimuleaza oamenii sa faca bine celor din jurul lor.

Mare parte din viata ei s-a implicat in campanii filantropice. In dreptul rubricii sale biografice, Rachel Miner spune ca daca ar putea avea o superputere, ar fi sa vindece ranile emotionale pentru a ajuta oamenii mai eficient.

Dupa mariajul cu Macaulay Culkin, actrita a avut o relatie cu actorul Brad Renfro, alaturi de care a jucat in drama Bully (2001). Rachel Miner nu s-a recasatorit si nu are copii. Macaulay Culkin are un copil cu actuala lui iubita, actrita Brenda Song.

Articole din aceeasi categorie