17.12.2022
Cu cine a fost Georgina Rodriguez intr-o relatie inainte de a fi cu Cristiano Ronaldo. Numele barbatului a fost dezvaluit la televiziune - FOTO

Georgina Rodriguez (28 de ani) este una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) a trecut in 6 ani de la statutul de angajata intr-un magazin al unui brand celebru la femeia urmarita de 41,4 milioane de oameni pe Instagram. 

Despre frumoasa femeie nascuta la Buenos Aires si care a plecat de acasa la 15 ani pentru a-si construi propria viata pare ca se stie totul. Numai ca nu este asa.

Alberto Santana este numele celui cu care Georgina ar fi avut o relatie inaintea celei cu Cristiano Ronaldo

De exemplu, abia acum face valva numele celui cu care Georgina ar fi avut o relatie inaintea lui Cristiano Ronaldo.

Ce fac Edward Sanda si Cleopatra Stratan, atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor? Multi nu s-ar fi asteptat la astfel de gesturi intre cei doi

Amor Romeira a vorbit in cadrul emisiunii de la Telecino despre bijuteriile in valoare de 1,8 milioane de euro purtate in ziua de dinaintea meciului Maroc-Portugalia, scor 1-0, si a dezvaluit si numele celui care a fost partenerul Georginei, anume Alberto Santana.

Iti frange inima. Ce i-a cerut o fetita de opt ani lui Mos Craciun. Mama ei: „Asta inseamna sa fii copil in 2022!”

Horoscop 17 decembrie 2022. Schimbari financiare majore si un detaliu nestiut

Alberto Santana a fost moderatorul emisiunii Mujeres, Hombres y viceversa si a participat la mai multe reality show-uri care fac senzatia la televiziunile din intreaga lume, Insula tentatiilor si Survivors.

Alberto Santana are 495.000 de urmaritori pe Instagram

Alberto Santana se prezinta drept om de afaceri si creator de content digital.

Articole din aceeasi categorie