17.12.2022
O noua premiera! Dara a lansat piesa „O fata fara nume”. Vezi cat de bine suna melodia si versurile care au fost scrise de interpreta - VIDEO

Dupa ce a lansat cu 8 zile in urma cantecul „La tine in gand”, Dara a venit cu un nou hit pentru fanii sai. Este vorba despre piesa „O fata fara nume” care a avut premiera acum o zi pe Youtube.

Despre lansarea cantecului, interpreta a anuntat pe pagina sa de Instagram unde a scris: „Atat de haos e ziua de azi, incat nu am reusit sa va spun ca „O fata fara nume” e sus pe Youtube.”

In descrierea clipului pubicat pe contul sau personal pe Youtube, Nicoleta Darabana, cunoscuta si ca Dara a recunoscut ca a lucrat 4 ani pentru noul sau album.

„Am lansat piesa „O Fata Fara Nume”, care e parte a albumului Ruleta. In ultimii 4 ani am muncit sa creez acest album muzical. Fiecare cuvant, fiecare nota este din suflet, pentru suflete. Primul meu album cu muzica in romana, aici pentru voi.”, a mentionat artista.

Iti frange inima. Ce i-a cerut o fetita de opt ani lui Mos Craciun. Mama ei: „Asta inseamna sa fii copil in 2022!” - VIDEO

Textul pentru „O fata fara nume” a fost scris de Nicoleta Darabana, iar muzica ii apartine, de asemenea, Darei in colaborare cu Florian Rus, Barac Sebastian si Botezan Marcel.

„Pansament pentru sufletul meu e melodia asta.”, „Doamne, de cand am asteptat piesa asta.”, „In sfarsit ceva cu adevarat despre viata.”, „Hai tot mai sus. Imi place cum cantI.”, au scris cativa fani de-ai Darei in sectiunea de comentarii a piesei. 

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Ce fac Edward Sanda si Cleopatra Stratan, atunci cand nu se afla in lumina reflectoarelor? Multi nu s-ar fi asteptat la astfel de gesturi intre cei doi

Articole din aceeasi categorie