31.03.2022
Cum arata Gina Pistol inainte de operatiile estetice. Avea cateva kilograme in plus si era complet diferita. FOTO

Chiar daca a ajuns la varsta de 41 de ani, Gina Pistol este considerata una dintre cele mai frumoase si atragatoare femei de la noi din tara. Aceasta face eforturi pentru a-si mentine forma, mai ales dupa ce a devenit mama.

Insa, cu toate acestea, de-a lungul timpului simpatica prezentatoare TV a apelat la mana medicilor esteticieni pentru cateva interventii.

Cate operatii estetice are iubita lui Smiley
Gina Pistol a suferit patru operatii la nas, la buze si a trecut si printr-o operatie la pleoape. Interventia se numeste blefaroplastie si consta in indepartarea surplusului de piele de la nivelul pleoapelor.

In ceea ce priveste operatia la nivelul buzelor, nici aici situatia nu a fost fara probleme. Simpatica Gina a trebuit sa se opereze din nou in urma aparitiei unor chisturi.

Costumele colorate - trendul acestei primaveri. Afla de la stilista Alina Caraus cum trebuie sa combinam corect costumele, pentru a fi mereu in voga: „Le putem imbraca atat la oficiu, cat si la o plimbare cu prietenii sau o cina romantica” - VIDEO

„Eu seman cu mama. Ea are 50 de ani si are pleoapa lasata, coltul ochilor e complet acoperit la ea si am decis sa ma operez.
Am ochii mai mari, par mai odihnita, medicul a operat putin din pleoape. Am zis ca, decat sa fac operatia la 50 de ani, cand sunt cu nepotii, mai bine o fac acum.”, a povestit ea.

„Toata lumea mi-a zis ca par mai fresh si odihnita, ma bucur”, a dezvaluit  Gina Pistol.

Gina Pistol a a avut o copilarie modesta
Situatia materiala a Ginei Pistol nu a fost intotdeauna una extrem de buna. Vedeta este originara din judetul Teleorman si nu a avut o copilarie si o adolescenta lipsita de griji. Familia sa era una modesta si vedeta, din nefericire nu a putut sa se concentreze atat de mult pe scoala.

„Imi este rusine pentru ca sunt rus!” Dupa ce a parasit Rusia, rapperul Face a acordat un interviu: „Rusia este o bomba atomica, iar Putin este un om strasnic” - VIDEO
Iubita lui Smiley a absolvit Scoala de Arte si Meserii si a fost nevoita sa se angajeze pentru a reusi sa se intretina.

Primul sau job a fost ca vanzatoare in Rosiorii de Vede, moment in care a trebuit sa renunte la studii.

Odata cu mutarea la Bucuresti, aceasta s-a angajat ca vanzatoare intr-un magazin care vindea produse de clasa superioara.

Aici, simpatica Ginuta a reusit sa atraga atentia mai multor persoane publice, iar pana la aparitia pe coperta revistei Playboy a fost doar la o aruncatura de bat.

In prezent, Gina Pistol isi petrece mult timp pe retelele de socializare si are foarte multa grija de micuta ei minune, Josephine, care ii ocupa cam toata ziua.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie