01.04.2022
Cum arata fiica lui Nicole Cherry la patru luni. Imagini inedite cu micuta Anastasia - FOTO

Cum arata fiica lui Nicole Cherry la patru luni. In urma cu patru luni, mai exact in ziua de 27 noiembrie 2021, Nicole Cherry aducea pe lume o fetita perfect sanatoasa, careia ii punea numele Anastasia. Micuta face deja furori pe retelele de socializare, acolo unde artista posteza mai tot timpul imagini cu ea.

Nicole Cherry a nascut o fetita perfect sanatoasa in data de 27 noiembrie 2021. La putin timp dupa nastere, indragita artista a inceput sa posteze diferite fotografii cu Anastasia pe retelele de socializare. Acum, la patru luni, micuta a reusit sa furere inimile tuturor.

De curand, Nicole a postat un videoclip alaturi de fiica sa, iar fanii au comentat imediat la postarea respectiva. Iata cum arata micuta Anastasia la patru luni.

Cum arata fiica lui Nicole Cherry la patru luni

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din tara noastra. Pe contul sau de socializare, vedeta isi tine fanii la curent cu ultimele noutati din viata sa. Ei bine, de cand a devenit mamica, a inceput sa se posteze mult mai mult cu fetita sa.

Chiar de curand, cantareata a pus un filmulet extrem de simpatic. In clipulet apare alaturi de micuta Anastasia, care danseaza pe ultima melodie scoasca de artista. Imaginile au ajuns imediat virale, iar fanii nu au putut sa nu lase comentarii frumoase pentru bebelusa.

 „Ce papusa cu ochi verzi/ Doamn, e o papusa/ Sa va pup de printese frumoase/ Nu mai pot de dragul ei/ Doamne, ce dulce este/ Ce inger frumos e Anastasia/ Doamne, doua picaturi de apa frumoase!”, sunt doar cateva dintre mesajel primite la postare.

Daniela Cheltuitor a nascut! Vezi primul video cu micuta, dar si mesajul emotionant facut de bloggerita pe retelele de socializare: „Am adus pe lume un bot de fericire” - FOTO/VIDEO

Cantareata a spus ca urmeaza ca botezul o sa aiba loc dupa Paste, adica mai exact in luna mai. Insa, nu a dat mai multe detalii despre unde va avea loc evenimentul sau cum o sa se desfasoare.

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie