01.04.2022
Zi mare in familia Katalinei Rusu! Fiica interpretei, Melissa, a mers pentru prima data la gradinita. Vezi cum a fost momentul - VIDEO

Katalina Rusu are doua fetite, Melissa si Mia. Cea dintai a mers astazi pentru prima data gradinita. Cu acest eveniment important interpreta a decis sa se imparta pe pagina sa de Instagram.

„Prima zi la gradinita. Prima zi in istoria noastra cand mergem la gradinita. Bunicile au ramas acasa, dar mama, tata si Melissa merg la gradinita. Si Mia a ramas acasa.”, a povestit Katalina intr-un video publicat pe internet.

Din filmuletele publicate de artista se poate observ ca micuta Melissa s-a acomodat destul de repede cu colegii sai de grupa.

Se afla la Paris, dar este cu gandul la Rusia! Ce mesaj a publicat Renata Litvinova pe retelele de socializare dupa ce a emigrat in capitala Frantei - FOTO

Katalina a povestit de asemenea urmaritoarelor sale fidele ce emotii traieste in aceasta zi atat de importanta atat pentru ea cat si pentru fetita sa. „Iata ca a venit si ziua cea mare cand Melissa in sfarsit a pasit pragul gradinitei. Astazi este o zi de proba. O astept pe Melissa sa se elibereze deoarece astazi nu sta full time, doar jumatate de zi. Incet, incet am reusit sa ma strecor si sa o las sa se descurce singura. Cum decurge procesul de incadrare in grupa o sa-mi spuna domnisoara educatoare. Sper sa-i placa si sa vina cu mare drag la gradinita. Cele mai mari emotii oricum le are un parinte cand merge copilul sau la gradinita sau la scoala.”

Interpreta spera ca odata cu plecarea Melissei la gradinita, aceasta se va obisnui sa manance supe. „Eu sper ca macar la gradinita Melissa sa manince felul intai pentru ca de o perioada de timp il refuza.”

N-o sa iti vina sa crezi! Prima croaziera din Republica Moldova incepe pe 25 aprilie. Spectacole de tip Broadway, artisti internationali, casinouri si cluburi - toate pe o singura nava care porneste din Portul Giurgiulesti spre Marea Mediterana - FOTO/VIDEO

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru.

Renumitul model Bella Hadid va aparea intr-un film. Ce rol are vedeta

Articole din aceeasi categorie