16.03.2023
Cum arata Al Pacino la 82 de ani, surprins in vizita la fosta iubita de 46 de ani - VIDEO

Ciufulit si cocosat de varsta, celebrul Al Pacino, acum in varsta de 82 de ani, a infruntat ploaia pentru a o vizita pe fosta sa iubita, Lucila Sola, in varsta de 46 de ani, la casa ei din Beverly Hills. Paparazzi au fost pe faza si i-au fotografiat pe cei doi.

Legenda vie, in varsta de 82 de ani, a fost vazuta in timp ce vorbea sai mergea la brat cu fost sa iubita in varsta de 46 de ani. La un moment dat acesta se indreapta spre o masina, iar femeia il sustine de brat.

Relatia de patru ani dintre Pacino si Sola s-a incheiat in 2015, iar intalnirea dintre cei doi in ziua ploiasa are loc la trei ani dupa ce starul din Nasul s-a despartit de o alta iubita, o relatie ulterioara Lucilei Sola, Meital Dohan, in varsta de 43 de ani, o actrita israeliana. Diferenta de 39 de ani insa dintre cei doi s-a dovedit pana la urma prea mare. Pacino a confirmat ca s-a despartit de Doha cand a aparut singur la Premiile Oscar din 2020.

„Este greu sa fii cu un barbat atat de batran”, a recunoscut Dohan. — „Chiar si Al Pacino”.

Imagini uimitoare! Bloggerita, Kathryn C, invitata la o nunta in India. Vezi ce tinuta a purtat - FOTO/VIDEO

Dohan a adaugat ca Pacino, a carei avere a fost estimata la 180 de milioane de dolari, i-a cumparat doar flori. „Cum sa spun politicos ca nu-i placea sa cheltuiasca bani? Mi-a cumparat doar flori. Lucila Sola este mama starletei in varsta de 25 de ani Camila Morrone, a carei relatie de patru ani cu prietenul apropiat al lui Pacino, Leonardo DiCaprio, in varsta de 48 de ani, s-a incheiat anul trecut.

Al Pacino nu a fost niciodata casatorit, dar s-a iubit cu femei ca Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan si Lyndall Hobbs. El are trei copii, gemenii in varsta de 22 de ani, Olivia si Anton, cu fosta sa Beverly D'Angelo, in varsta de 71 de ani, cu care s-a intalnit timp de sapte ani pana in 2003. De asemenea, are o fiica in varsta de 33 de ani, pe nume Julie Marie, impreuna cu fostul sau antrenor de actorie, Jan Tarrant.

Articole din aceeasi categorie