13.07.2022
Cum arata acum Winnie Harlow, fotomodelul cu pielea in doua culori. Care e boala de care sufera aceasta - FOTO

Winnie Harlow e fotomodelul in varsta de 27 cunoscut in toata lumea. Ea face furori in lumea modei, chiar daca sufera de o boala care a facut-o sa arate diferit. Tanara are pielea in doua culori.

Winnie Harlow a atras atentia cu cele mai recente aparitii ale sale. Fotomodelul pozeaza fara retinere atat in costume de baie cat si in rochii elegante ale designerilor renumiti.

Zi speciala pentru Iuliana Beregoi! Vezi cum a inceput majoratul si ce surpriza a avut la miez de noapte din partea familiei si prietenilor sai apropiati - VIDEO

Are mare succes in meseria ei, defileaza pe podiumuri pentru cele mai cunoscute case de moda internationale. Totodata, ea e invitata la festivaluri de film, dar si la petreceri de lux. Mereu isi afiseaza cu mandrie silueta si pielea.

Boala de care sufera Winnie Harlow

Winnie Harlow s-a nascut in Canada, iar numele sau adevarat este Chantelle Brown-Young. La varsta de 4 ani a fost diagnosticata cu vitiligo, boala care i-a facut copilaria nefericita, atat de nefericita incat a renuntat sa mai mearga la scoala si a invatat acasa, scrie agentiadepresamondena.ro.

Vitiligo este o afectiune incurabila care cauzeaza depigmentarea pielii pe suprafete mari ale corpului, insa Winnie a dovedit ca este mai puternica decat aceasta boala. A trecut de la porecle precum vaca' si zebra' la primul model cu vitiligo care a defilat pentru Victorias Secret.

Marilyn Monroe era falita cand a murit. Scriitoarea Joyce Carol Oates: „Nu avea bani nici pentru o inmormantare!”

Articole din aceeasi categorie