09.08.2022
Cum arata acum Isabella Barrett, cea mai tanara milionara. Are 15 ani, detine trei afaceri si cheltuie 100.000 de lire sterline pe luna

Isabella Barrett a devenit cunoscuta odata cu aparitia in cadrul emisiunii ”Toddler and Tiaras”, iar acum, adolescenta ajunsa la varsta de 15 ani spera sa devina miliardara in viitorul apropiat, intrucat si-a dezvoltat trei afaceri cu ajutorul mamei ei.

Isabella Barrett a participat la un concurs de frumusete controversat, dar care i-a adus un succes nebanuit. La varsta de sase ani, insa, ea avea deja un milion de dolari, iar averea ei a crescut considerabil in ultimii ani, mai ales ca a ajuns sa detina trei afaceri de succes.

Desi recunoaste ca obisnuiste sa cheltuie 25.000 de lire sterline pe saptamana, ea nu este deloc o adolescenta diferita de colegii ei, potrivit Daily Star.

Isabella a fost protagonista unui documentar realizat de Vice, iar in cadrul acestuia, ea a recunoscut ca este singura milionara din clasa ei, insa colegii nu o trateaza diferit si nici nu-i cer sa le imprumute bani.

FBI a perchezitionat casa lui Donald Trump din Florida. Primele declaratii ale fostului presedinte

„Sunt la fel ca o adolescenta normala, ma imprietenesc repede cu persoanele cu care am „chimie”. Traiesc o viata in stilul Hannah Montana, uneori trebuie sa merg la New York pentru diferite joburi de modeling si alte lucruri, insa atunci sunt o persoana diferita. La scoala, insa, sunt doar o pustoaica si ma distrez de minune.”, a mai spus ea.

In cadrul documentarului respectiv, adolescenta i-a prezentat vedetei Sidney Lima casa ei luxoasa, dar si camera ei in care pastreaza postere din perioada in care a castigat concursul de frumusete ce i-a adus celebritatea.

„Am inceput participand la concursuri de frumusete, iar de acolo mi-am infiintat prima companie, ce a purtat numele Glitzy Girl, asa am facut primul milion. De acolo pana la construirea unei linii de haine nu a mai fost decat un pas, iar acum detin trei companii de succes.”, a mai spus ea, potrivit Daily Star.

Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

Totodata, aceasta are contracte de publicitate si se pregateste sa lanseze o carte in cadrul careia va vorbi despre viata ei.

Articole din aceeasi categorie