22.09.2022
Cum ar fi aratat printesa Diana in zilele noastre. Un fotograf a realizat un portret al acesteia cu ajutorul inteligentei artificiale - FOTO

Un fotograf din Turcia, care a folosit inteligenta artificiala pentru a „readuce” la viata artisti care au disparut din aceasta lume prea devreme, precum Kurt Cobain, Freddie Mercury ori John Lennon, a uimit din nou o lume intreaga, intrucat a recreat un portret al printesei Diana.

„Daca nimic nu s-ar fi intamplat.”, acesta este titlul pe care-l foloseste Alper Yesiltas, un fotograf din Turcia, care folosindu-se de inteligenta artificiala, a recreat portrete ale unor artisti care si-au pierdut viata devreme, „aducandu-i” in zilele noastre.

Cum ar fi aratat printesa Diana daca ar fi trait? Ei bine, la aceasta intrebare a incercat sa raspunda fotograful Alper Yesiltas, care a realizat un portret cu ajutorul inteligentei artificiala si a unor programe de editare foto, iar rezultatul este cu totul spectaculos. 

„Cu ajutorul tehnologiei AI, care m-a fascinat o perioada, am incercat sa arat ca orice iti imaginezi poate prinde contur in realitate.”, a declarat fotograful, care este si avocat, despre proiect, potrivit Daily Mail.

Zi speciala in familia Tatianei Heghea! Mama interpretei a implinit 70 de ani. Vezi cat de frumos a felicitat-o artista pe cea mai apropiata persoana a sa: „Maria mea muncitoare si harnica” - VIDEO

„Cand am inceput acest proiect, mi-am dat seama ce pot sa fac si m-am gandit ca imi aduce bucurie. Am vrut ca oamenii de care imi este dor sa fie in fata mea, asa ca am lansat acest proiect. Partea cea mai grea a procesului creativ este sa fac ca imaginea sa fie reala, sa aiba viata cumva.”, a mai spus acesta.

Printesa Diana a murit in urma unui accident rutier

S-au scurs  25 de ani de la moartea printesei Diana. Lady D si-a pierdut viata pe 31 august 1997. Se afla la Paris si a murit in urma unui accident de masina, soferul fiind orbit de blitul paparazzilor care o urmareau.

In timpul vietii, aceasta a trebuit sa faca fata infidelitatii sotului sau, printul Charles, a indiferentei pe care acesta o arata in public fata de ea, dar si presei care incerca in continuu sa afle detalii din viata lor privata. S-a luptat cu bulimia, dar si cu depresia post-natala. Actiunile caritabile au fost evadarea emotionala a printesei Diana, care in 1996 a divortat de printul Charles.

A devenit cunoscut motivul principal al despartirii lui Leonardo DiCaprio si Camila Morrone. Afla cine a fost de fapt initiatorul acestei decizii

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals si expozitii i-au fost dedicate, precum si diferite interventii culturale.

Articole din aceeasi categorie