30.08.2023
Cum ar fi aratat Michael Jackson, daca ar fi trait. Imaginile generate de Inteligenta Artificiala, la 14 ani de la deces - FOTO

Michael Jackson a murit in anul 2009, in luna iunie, in urma unei supradoze de anestezic chirurgical. Acum, la 14 ani distanta de la incidentul care a luat prin surprindere o lume intreaga, Inteligenta Artificiala a generat mai multe fotografii cu artistul, prezentand infatisarea sa, daca mai era in viata.

In ciuda faptului ca s-a stins din viata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, Michael Jackson este o adevarata legenda. Regele muzicii pop continua sa se numere printre artistii preferati ai generatiilor curente si ramane, in permanenta, in atentia publicului.

Anul acesta, artistul ar fi implinit varsta de 65 de ani si, datorita sistemului de Inteligenta Artificiala Midjourney, putem vedea cum ar fi aratat acesta, daca ar mai fi trait.

In imaginile generate, Michael Jackson apare cu parul lung, cret, negru, cu semne vizibile ale trecerii timpului. Cu toate acestea, parul lui este doar o peruca, deoarece, in anul 1984, in timpul filmarii unei reclame care a dus la explozia unor materiale pirotehnice, acesta a chelit.

Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

Inteligenta Artificiala l-a portretizat ca fiind destul de slab, cu riduri in jurul buzelor, dar si al ochilor. Totodata, culoarea pielii este mai deschisa, iar linia maxilarului este mai largita, in timp ce ridurile continua sa isi faca prezenta in jurul fruntii si in jurul gatului. Cu toate acestea, tinand cont ca regele muzicii pop apela la operatiile estetice, anumite aspecte ar fi fost prevenite sau imbunatatite.

Potrivit Express, autopsia lui Michael Jackson a scos la iveala adevaruri tulburatoare. Pe langa vanataile, cicatricile si urmele de intepaturi de pe corpul sau, starea de sanatate a acestuia se agravase impresionant de mult. Artistul nu mai manca si, in stomacul lui, ar fi fost gasite pastile partial dizolvate.

Ulterior, moartea lui Michael Jackson a fost catalogata ca fiind, de fapt, omucidere, iar Conrad Murray, medicul acestuia, a fost condamnat la inchisoare, executand doar doi ani din pedeapsa.

Viata lui Pierce Brosnan, o lista nesfarsita de tragedii. Parintii l-au abandonat, iar sotia si fiica au murit rapuse de aceeasi boala

„Era piele si os, ii cazuse parul si nu manca decat pastile cand a murit. Urmele de injectii de pe tot corpul si desfigurarea cauzata de anii de chirurgie plastica arata ca era in declin terminal de cativa ani”, a declarat o persoana apropiata artistului, pentru The Sun, conform sursei mentionate anterior. 

Articole din aceeasi categorie