27.02.2024
Anamaria Prodan va imbraca rochia de mireasa. Impresara radiaza de fericire alaturi de Ronald Gavril si vrea sa faca pasul cel mare: „O sa fiu si mireasa”

Anamaria Prodan si Ronald Gavril traiesc, de cateva luni, o frumoasa poveste de dragoste, iar, recent, impresara a vorbit despre faptul ca se vede mireasa.

Relatia dintre Anamaria Prodan si Ronald Gavril pare sa evolueze foarte repede, caci femeia de afaceri a marturisit ca va deveni mireasa si nu peste mult timp. In ciuda divortului de Laurentiu Reghecampf, aceasta nu a incetat sa creada in iubire.

Anamaria Prodan si Ronald Gavril urmeaza sa se casatoreasca

Anamaria Prodan radiaza de fericire la bratul lui Ronald Gavril si sustine ca este implicata in cea mai fericita relatie din viata ei. Chiar si inainte de a fi, din nou, implicata intr-o relatie, Anamaria Prodan marturisea ca are incredere ca, in viata ei, va intra un barbat exact asa cum isi doreste.

Dupa ce a inceput relatia cu Ronald Gavril, Anamaria Prodan a vorbit despre nunta. Impresara vrea sa imbrace, din nou, rochia de mireasa, dar recunoaste ca ar fi destul de dificil sa faca acest lucru acum, deoarece a slabit cateva kilograme.

„Acum am slabit. Deci, acum, am slabit sapte kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termina cu bine, nu este nicio problema, decat aia de mireasa, caci, daca as vrea sa ma marit acum, sa-mi fac rochie de mireasa, o sa fie nasol, pentru ca uite asa ma ingras si slabesc. O sa distrug si rochia de mireasa. In curand, o sa fiu si mireasa”, a povestit Anamaria Prodan, in cadrul unei emisiuni televizate.

Ronald Gavril are doar cuvinte de lauda la adresa iubitei sale

Nu doar Anamaria Prodan este indragostita pana peste cap de Ronald Gavril, caci si sportivul are aceleasi sentimente, la fel de puternice. Recent, pe retelele de socializare, Ronald Gavril a complimentat-o pe Anamaria Prodan, fiind extrem de mandru de un pas important pe care aceasta l-a facut in cariera sa.

„Am avut privilegiul de a fi alaturi de o persoana extrem de speciala, iar nu o spun doar eu, ci cu toti cei care o cunosc cu adevarat. Ma simt onorat sa o sustin in acest moment crucial al carierei ei. Felicitari, Ana, pentru ambitia si pasiunea pe care le arati merei. Esti dovada vie ca in viata nimic nu este imposibil”, a postat Ronald Gavril.

Articole din aceeasi categorie