14.09.2023
Georgina Rodriguez, aparitie de senzatie la Festivalul de Film de la Venetia. Toata lumea vorbeste despre rochia ei - FOTO

Georgina Rodriguez si-a obisnuit fanii cu aparitii spectaculoase si care mai de care mai controversate. De data asta, iubita lui Ronaldo s-a asigurat ca este in centrul atentiei la unul dintre cele mai importante evenimente din Venetia. Si, nu este de mirare ca acum, la Festivalul de Film de la Venetia a facut senzatie.

Cristiano Ronaldo are toate motivele sa fie mandru. Iubita lui, Georgina Rodriguez este invitata pe la toate evenimentele si peste tot pe unde merge face senzatie. Asta i se datoreaza ei, dar si echipei cu care lucreaza de ani de zile. Gio s-a inconjurat de profesionisti, asa ca nu este de mirare ca acestia au grija ca totul sa fie impecabil.

Cei care o urmaresc pe Georgina stiu foarte bine ca nu este deloc usor sa lucrezi cu ea. Gio are pretentii mari si este destul de greu sa ii faci pe plac. Acum, cu ocazia Festivalului de Film de la Venetia, Georgina a vrut sa faca senzatie si se pare ca i-a reusit, caci toata lumea vorbeste despre alegerea ei vestimentara.

Georgina, mai sexy ca niciodata

De obicei, iubitei lui Ronaldo ii plac tinutele opulente pe care le accesorizeaza cu bijuterii scumpe. Aceeasi reteta a urmat si acum, doar ca rochia aleasa nu a fost deloc una intamplatoare.

Kate Middleton, cu degetele bandajate la cea mai recenta aparitie. Ce a patit printesa inainte de a merge in vizita la inchisoare - FOTO

Gio a decis sa aduca un tribut rolului lui Julia Roberts din celebrul serial „Pretty woman”. A fost pentru prima data cand Gio a fost atat de indrazneata, mai ales ca stia ca toata lumea va fi cu ochii pe ea. Cu o rochie rosie, mulata care i-a pus in evidenta formele bine lucrate, iubita lui Ronaldo a fost la inaltimea asteptarilor  

Horoscop 14 septembrie 2023. Zodiile care dau lovitura in afaceri si dragoste. Schimbari majore la orizont

Anul aceasta, lui Gio i-a mers din ce in ce mai bine si a inceput sa fie din ce in ce mai vocala si, nu este de mirare ca a pus mana pe contracte de munca cu unele dintre cele mai mari branduri din industria modei.

Articole din aceeasi categorie