20.09.2022
Cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate, Doina Cecan a dat o mare petrecere! Hairstylista a recunoscut ca meseria pentru ea este cea mai importanta: „E viata mea” - VIDEO

Asa petreceri mai rar! Doina Cecan a marcat 15 ani de activitate alaturi de oameni dragi, muzica si distractie. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, tanara a vorbit despre evenimentul pe care l-a organizat la Chisinau.

Doina a decis sa organizeze o astfel de petrecere pentru ca: „In primul rand profesia e viata mea. Cel mai mult timp eu il petrec la munca. Eu fac totul cu pasiune si dragoste. Eu am multe persoane dragi cu care nu reusesc sa ma vad cu toti si am decis sa-i adun pe toti impreuna. A fost o adunare de suflete”. 

A trait emotii de nedescris la Belgrad! Acum insa, Campioana Mondiala, Anastasia Nichita, intentioneaza sa fie prima luptatoare care va aduce o medalie olimpica in Moldova: „Vreau sa sparg gheata...” - VIDEO

Detaliul petrecerii sale au fost aripile. „Aripile sunt si la mine in salon, e o emblema a mea, deoarece eu nu o am pe mama alaturi si eu o simt mereu in spatele meu. Prefer sa le am mereu cu mine si de asta le-am pus in decor”. 

In cei 15 ani de activitate ai sai, cea mai mare provocare pentru ea a fost: „Sa zambesc atunci cand eram foarte jos emotional, sa-i fac pe alti oamenii sa se simta bine in scaunul meu. Concursul din Brazilia tot a fost foarte greu, insa am reusit sa iau primul lor. Cand am ajuns acolo, eram sigura ca voi castiga, chiar daca au fost multe participante”. 

Acum 15 ani, Doina a simtit ca asta este domeniul sau cand a vospit parul papusii sale in nuanta verde. „Atunci am simtit ca eu pot sa fac ceva. Asta a fost prima legatura. Am avut mai multe profesii in visurile mele, una dintre care in curand se va indeplini”. 

Sobra si eleganta! Primele imagini cu Maia Sandu de la inmormantarea reginei Elisabeta a II-a. Vezi ce tinuta a purtat sefa statului - VIDEO

Anterior, Doina facea des naveta Frankfurt - Dubai, insa acum ea nu o mai face. „De dragul iubirii nu mai fac naveta. Si pentru ca nu pot sa ma despart de clientii mei. M-am gandit foarte bine daca distanta ne face bine si am inteles ca nu ma mai regasesc in acel oras. Salon de acolo inca este, activeaza. Ma gandesc sa-l scot in vanzare”. 

Gabriella Damir Burlaca - dezvaluiri neasteptate! Afla care a fost unul dintre cele mai dificile momente din viata sa: „Cand mi s-a dat vestea asta proasta s-a oprit planeta” - VIDEO

Doina vine des acasa, la Cimislia. „Sunt un om foarte apropiat de casa si de familie si vin mai des acasa decat ar trebui. Inainte veneam acasa o data in luna. Eu nu pot fara Moldova”.

Articole din aceeasi categorie