05.03.2021
Pepe a ramas in trecut? Raluca Pastrama a facut dezvaluiri despre o noua relatie de dragoste: „Nu vreau sa spun cuvinte mari”

Anul trecut, showbiz-ul era zguduit de anuntul ca Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Chiar daca multi se gandeau ca se vor impaca, iata ca acest lucru nu s-a intamplat, iar cei doi au divortat la notar.

Pepe si Raluca Pastrama au ales sa mearga pe drumuri separate, iar in presa au aparut numeroase ipoteze care ar fi dus la divort: ba ca Raluca l-ar fi inselat pe Pepe, ba ca acesta ar fi agresat-o fizic. Recent, Ralua Pastrama a acordat un interviu pentru playtech.ro si a dorit sa lamureasca mai multe aspecte: „Stiu ca s-au scris despre mine tot felul de povesti, dar asta nu ma va impiedica sa pun in practica ceea ce am decis ca e cel mai bine sa fac in anii ce vin si anume ca pentru mine personal ceea ce va conta o lunga perioada de timp va fi in primul rand educatia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem in viata mai mult.”

Dupa ce a slabit peste 50 kg, s-a fotografiat topless! Cine este artista si ce reactie au avut fanii? „Probabil sanii mei nu sunt perfecti”

Cand a fost intrebata daca se gandeste la o noua relatie, Raluca a raspuns: “Nu vreau sa spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv sa fac asta si v-am spus deja, apasat, ca ma voi concentra mai mult ca niciodata pe cresterea fetelor. Daca Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atat de departe, incat nu vreau sa spun cuvinte mari sau sa fac promisiuni desarte. Da, am 30 de ani si sunt inca tanara, dar momentan nu iau in calcul prezenta unui alt barbat in viata mea”. Pepe si Raluca Pastrama au divortat dupa 8 ani de casnicie si au doua fetite impreuna: Rosa Alexandra si Maria. 

„Fata cu cobza s-a dezgolit” Cat de curajoasa e Stela Botez si cum au reactionat parintii artistei la pozele nud? „O s-o mai fac si la 40 de ani”

Sursa foto: Instagram Raluca Pastrama

Articole din aceeasi categorie