05.03.2021
„Imi place in trei” Dezvaluire socanta a fiicei fostului primar al orasului New York

Caroline Giuliani (32 de ani) a semnat un articol in revista americana „Vanity Fair” in care si-a dezvaluit preferintele sexuale. Fiica lui Rudolph Giuliani, fostul primar al orasului New York, a explicat de ce prefera sa aiba relatii intime cu cupluri.

Citeste si :  Aceasta femeie poarta sandale si fuste scurte chiar si pe un ger cumplit. Care este secretul rezistentei sale

Caroline Giuliani, care are o relatie rece cu tatal ei, l-a socat si mai mult pe acesta cu confesiunile sale din revista americana. Tanara cineasta a vorbit pe sleau despre relatiile sale cu cuplurile si rolul pe care ea il joaca in intalnirile intime.

Stiam de ceva vreme ca sunt cel putin bisexuala, dar abia explorasem acea parte a sexualitatii mele. Stiam ca vreau sa experimentez noi miscari”, scrie Caroline in revista, unde a descris relatiile sale intime cu cuplurile drept „un extaz al descoperirii nestapanite a sinelui”.

Fiica lui Giuliani a dezvaluit ca totul a inceput cand si-a facut cont pe o platforma online dedicata persoanelor care cauta senzatii tari alaturi de alte persoane care au relatii de cuplu. 

O femeie cu care am vorbit a mentionat ca este in cautarea unei persoane care sa o domine, dar sa fie supusa iubitului ei. Eu, de obicei, sunt cea supusa, dar pe masura ce ne scriam, am incercat sa devin aceasta persoana sexuala autoritara”, s-a confesat Caroline Giuliani.

Tatal ei, care a fost multi ani avocatul lui Donald Trump, nu a reactionat inca public la dezvaluirile fiicei sale. In varsta de 76 de ani, fostul primar al orasului New York, are el insusi o viata amoroasa iesita din comun.

In 1968, Giuliani s-a casatorit cu verisoara lui, Regina Peruggi. Mariajul lor a durat pana in 1982. In 1984 s-a casatorit cu jurnalista Dana Hanover, mama lui Caroline. In 2001, Giuliani a organizat o conferinta de presa in care a anuntat ca se desparte de sotia jurnalista, care nu stia nimic de demersul sotului ei. 

A fost banuit de cateva relatii adultere, cu secretarele sale, si a recunoscut una dintre ele, la scurt timp dupa ce a anuntat ca se desparte de Dana Hanover. In 2003, s-a casatorit cu una dintre iubitele lui, asistenta Judith Nathan (foto sus), nunta la care a participat si Donald Trump.

In 2019, ea a depus actele de divort si a inceput o batalie apriga in instanta pentru impartirea averii.

Citeste si :  Pamela Anderson isi vinde vila din Malibu cu 15 milioane de dolari. Unde se muta vedeta

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie