13.09.2022
Cu cine vor ramane cainii Reginei Elisabeta. De-a lungul vietii, fosta suverana a avut peste 30 de caini din rasa Corgi

Cunoscutii catei din rasa Corgi a reginei Elisabeta vor ajunge la un nou stapan dupa inmormantarea fostei suverane.Cunoscutii catei din rasa Corgi a reginei Elisabeta vor ajunge la un nou stapan dupa inmormantarea fostei suverane.

Cainii Reginei Elisabeta a II-a sunt cunoscuti atat la palatul Backingham, cat si de admiratorii suveranei, care i-au apreciat admiratia pentru aceasta rasa de caini neobisnuita. Ba mai mult, fascinatia Reginei pentru acesti caini, care a inceput inca din copilarie, a devenit un adevarat fenomen, ducand la realizarea unor serii de productii care o aveau in centru pe regina si exemplarele sale de Corgi.

Pe numele lor Muick si Sandy, cei doi catei daruiti Reginei de Printul Andrew si fiicele sale, Beatrice si Eugenie, dupa moartea regretatului Print Consort Philip, vor ajunge chiar la Andrew si fosta lui sotie, Sarah Ferguson, care si-au luat angajamentul de a avea grija de ei.

Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid! Un apropiat a rupt tacerea despre relatia dintre cei doi: „Incearca sa se cunoasca mai bine!”

Desi au divortat in 1996, Fergie si Andrew au ramas in relatii de prietenie si inca locuiesc impreuna in casa familiei lor, Royal Lodge, din Windsor.

Potrivit People, Fergie "a legat o legatura cu Majestatea Sa cu prilejul plimbarilor cu cainii si a calariei si chiar si dupa divort ea isi continua marea prietenie cu Majestatea Sa, plimband cainii in Frogmore si discutand".

Dupa ce tatal ei i-a daruit primul corgi in 1933, regina Elisabeta avut mai mult de 30 de caini din rasa Corgi si mix-uri de Teckel si Corgi, cunoscute sub numele de "dorgis".

A pornit de la 0 si a ajuns prim-violonist al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ionel Manciu a dezvaluit cum a fost pentru el acest drum lung spre succes si ce trairi a experimentat in tot acest timp: „Nu prea imi vine a crede de unde am venit si ce am ajuns” - VIDEO

Fosta Monarha a ales sa nu mai adopte corgi la mijlocul anilor 2010, deoarece nu a vrut sa lase niciun caine in urma la moartea sa.

Articole din aceeasi categorie