13.09.2022
Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid! Un apropiat a rupt tacerea despre relatia dintre cei doi: „Incearca sa se cunoasca mai bine!”

Despre viata sentimentala a lui Leonardo DiCaprio s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum, la mai putin de o luna de zile de cand s-a despartit de Camila Morrone, acesta s-a cuplat cu Gigi Hadid, supermodelul in varsta de 27 de ani.

Desi s-a spus ca actorul de la Hollywood nu iese decat cu tinere mai mici de 25 de ani, iar unele voci l-au cuplat cu un model ucrainean, surse apropiate acestuia au dezvaluit pentru People ca el si Gigi Hadid „incearca sa se cunoasca mai bine”.

„Au iesit impreuna cu niste prieteni. Au trecut doar cateva saptamani de la despartire, dar de atunci, el si Gigi au iesit impreuna alaturi de prieteni si alti apropiati.”, a dezvaluit sursa respectiva pentru People, conform Daily Mail.

Lista surprinzatoare a celebritatilor care au avut dosare la FBI

In ciuda numeroaselor intalniri, cei doi nu formeaza un cuplu momentan.

Totodata, o alta sursa apropiata celor doi a dezvaluit ca Gigi Hadid, care este si mama unui copil, nu s-ar fi aratat interesata de o relatie cu actorul din „Don't Look Up”.

„Sunt prieteni, ea nu-si doreste o relatie romantica cu el momentan.”, a spus sursa respectiva pentru Us Weekly.

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit dupa patru ani de relatie, la doar cateva luni dupa ce modelul a implinit varsta de 25 de ani.

Elisabeta a II-a sau "Regina culorilor"! De ce purta monarhul tinute in culori indraznete

Starul din „Revenant” si Morrone si-au facut publica relatia abia in 2020, pe covorul rosu de la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei. Cei doi s-au cunoscut in 2008, prin intermediul actorului Al Pacino, care se intalnea cu mama Camilei. Tanara avea pe atunci doar 12 ani, insa Leonardo a pastrat legatura cu familia, iar dupa 10 ani, cei doi si-au inceput relatia.

„Leo si Camila si-au incheiat relatia in timpul verii. Nu a existat nicio cearta intre ei. S-a ajuns la o concluzie fireasca”, a declarat o sursa pentru The Sun. 

Articole din aceeasi categorie