01.07.2022
Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Nicoleta Nuca la intoarcerea din vacanta: „Abia vorbesc” - FOTO

Nicoleta Nuca si partenerul ei s-au bucurat din plin de vacanta superba din Italia. Cei doi au petrecut timp de calitate impreuna si s-au delectat cu atractiile locului. Cu toate acestea, intoarcerea in tara a venit si cu probleme de sanatate pentru artista, care a fost absenta in ultimele zile pe retelele de socializare. Cantareata le-a dezvaluit internautilor motivul pentru care nu a mai fost activa alaturi de ei.

Vacanta din Italia a fost un prilej de bucurie pentru Nicoleta Nuca si iubitul ei. Vedeta a postat mai multe imagini pe retelele de socializare in care a povestit cat de fericita a fost sa se intoarca in „tara inimii ei.” Cantareata a vizitat Roma, Napoli si Coasta Amalfitana, iar peisajele pe care le-a impartasit cu fanii au fost de-a dreptul impresionante.

Desi s-a bucurat din plin de mica vacanta, Nicoleta Nuca s-a intors acasa cu probleme de sanatate. Cum fanii i-au observat absenta de pe retelele de socializare, acestia au intrebat-o ce s-a intamplat. Cantareata a recunoscut ca nu a mai fost atat de activa deoarece s-a ales cu o raceala severa cand a ajuns inapoi in Romania.

Katy Black a publicat pe pagina sa Instagram noi imagini de la Gender Reveal Party. Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea familiei Cebotari: „Multumim lui Dumnezeu pentru inca un baietel” - FOTO

„Stiu ca sunt ceva mai absenta zilele astea pe story, dar m-am intors din vacanta cu o raceala zdravana de tot… Tusesc si ma doare in gat si abia vorbesc.”, a spus Nicoleta Nuca.

Temperaturile foarte ridicate in combinatie cu aerul conditionat din masina si apa rece i-au adus vedetei o raceala. Cantareata a explicat ca s-a ales cu probleme de sanatate din cauza acestui fapt si a sustinut ca nu s-a mai simtit asa de foarte mult timp. Cu toate acestea, artista ramane aceeasi fire pozitiva si i-a asigurat pe fani ca isi va reveni curand.

„Fiind extrem de cald in Italia, am abuzat la greu de aerul conditionat din masina si de apa rece. Transpirata si incalzita fiind cand urcam in masina, apa si aerul rece au fost „Cireasa de pe tort” si m-am pricopsit cu o raceala cum de foarte multa vreme n-am mai avut. Dar ma tratez eu si revin cu forte proaspete cat de curand.”, a declarat Nicoleta Nuca pe Instagram.

Hilaria si Alec Baldwin sarbatoresc 10 ani de casnicie. Ce mesaj a transmis sotia actorului: „Rasete, lacrimi”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie