02.07.2022
Katy Black a publicat pe pagina sa Instagram noi imagini de la Gender Reveal Party. Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea familiei Cebotari: „Multumim lui Dumnezeu pentru inca un baietel” - FOTO

Recent, Katy Black si Cristian Cebotari au organizat un Gender Party, unde au aflat sexul celui de al treilea copil. Tot in acea zi a fost si ziua de nastere a sotului bloggeritei. Pe pagina sa oficiala de Instagram, bloggerita a publicat mai multe imagini din cadrul evenimentului. 

Dupa cum s-a aflat, in urma spargerii balonului misterios, sotii Cebotari vor avea inca un baietel, al treilea. 

Cu aceste doua ocazii minunate, Katy Black si Cristian au decis sa organizeze o sarbatoare mare, unde au dat intalnire tuturor oamenilor dragi si prietenilor apropiati. De asemenea, a venit intrega lor familie pentru a sarbatori si a se distra alaturi de ei. 

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

In cadrul unui interviu, Katy a mentionat ca a fost o zi strasanta pentru ea, pentru ca nu stia la ce sa se astepte. „Nu conteaza ce va fi, dar oricum mii foarte interesant. Am imbracat astazi o rochie albastra, pentru ca doar in ea am incaput si arat mai bine”. 

Cristian a mentionat ca si-ar fi dorit o fetita, dar, totusi, nu a fost deloc trist cand a aflat ca v-a avea inca un baietel.

„Eu vreau o fetita. Fiecare sarcina are sarmul ei. Daca la prima sarcina am aflat deodata, la a doua sarcina am aflat la gender party si deja la a treia, daca ai deja doi baietei, intriga e si mai mare si vrei sa ai o fetita si astepti cu nerabdare”, a mentionat Cristian Cebotari.

Pe pagina sa de Instagram, Katy a publicat mai multe imagini din cadrul evenimentului si a scris: „Multumim lui Dumnezeu pentru inca un baietel. Multumesc tuturor pentru aceasta sarbatoare minunata. A fost o zi de neuitat datorita oamenilor prezenti la eveniment”.

Pana la lacrimi! Irina Rimes a lansat o piesa profunda, filmata in casa copilariei sale si alaturi de rudele de la Floresti. Vezi cum suna versurile, dar si imaginile emotionante surprinse - VIDEO

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din tara. S-au casatorit in anul 2018 si de atunci sunt de nedespartit. Ei sunt foarte activi pe retelele de socializare si nu rateaza nicio ocazie sa arate internautilor cat de mult se iubesc. Curand familia lor se va extinde, intrucat Katy este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Cei doi mai au doi fii - Eugen si Simon. 

Inca un vis devenit realitate! Geta Burlacu a absolvit masteratul in psihologie. Cui ii aduce multumiri interpreta pentru sustinere - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie