01.07.2022
Hilaria si Alec Baldwin sarbatoresc 10 ani de casnicie. Ce mesaj a transmis sotia actorului: „Rasete, lacrimi”

Hilaria si Alec Baldwin sarbatoresc cea de-a 10 aniversare a casniciei lor. Sotiaactoruluia postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare, in care ii transmite partenerului ei toata dragostea si aprecierea.Hilaria Baldwineste incarcinata cu al saptelea copil, motiv pentru care a tinut sa ii multumeasca sotului ei pentru familia frumoasa si numeroasa.

Hilaria si Alec Baldwin s-au casatorit in 2012, iar primul lor copil, Carmen Gabriela, s-a nascut in 2013. Cei doi sunt, de asemenea, parintii lui Eduardo „Edu” Pao Lucas, 20 de luni, Romeo Alejandro David, 3 ani, Leonardo Angel Charles, 5 ani, si Rafael Thomas, 6 ani, si ai fiicei Maria Lucia Victoria, 15 luni. Actorul mai are o fiica, peIreland Baldwin, in varsta de 26 de ani, alaturi de fosta sotie, Kim Basinger.

Cu ocazia aniversarii de 10 ani de casatorie, Hilaria Baldwin a postat pe retelele de socializare o fotografie cu sotul ei, alaturi de un mesaj emotionant. Aceasta a amintit de toate clipele, frumoase si grele, prin care cuplul a trecut de-a lungul deceniului impreuna.

„10 ani plini de atatia copii, rasete, lacrimi, frustrari, descoperiri, pasiune, frica, bucurie… si tot ce aduce viata noastra intre ele. Aniversare fericita Alec”, a scris Hilaria Baldwin.

Delia este insarcinata? Reactie in direct: „E fata...” - VIDEO

People a confirmat actuala sarcina a sotiei lui Alec Baldwin in luna martie, aceasta anuntand recent ca asteapta o alta fetita. Actorul in varsta de 64 de ani a dezvaluit pe Instagram, in aprilie, motivul pentru care el si Hilaria continua sa-si mareasca familia.

„Oamenii intreaba de ce. Acesta este motivul. A fi parinte este calatoria suprema. Avem „somos un buen equipo” gravat pe verighetele noastre. Ne spunem asta tot timpul acasa, ca suntem o echipa buna. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care copiii mei le-au experimentat cu o familie mare este modul in care inima poate creste cu fiecare nou frate. Capacitatea noastra de a iubi continua sa se extinda si abia asteptam sa il imbratisam pe noul nostru micut in aceasta toamna!”, a transmis Alec Baldwin.

O poveste de dragoste ca-n filme! Taylor Swift si Joe Alwyn, gesturi pline de romantism pe plaja in Bahamas - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie