25.03.2024
Cu ce boala s-a confruntat Vladuta Lupau inainte sa ramana insarcinata: „Asta e boala secolului la femei si nu te lasa sa faci copii. Eram in gradul doi al bolii” - FOTO

Vladuta Lupau radiaza de fericire. Artista este insarcinata cu al doilea copil, veste pe care a dat-o in timpul concertului de la Sala Palatului din Bucuresti.

​Cu ce probleme s-a confruntat Vladuta Lupau inainte sa isi indeplineasca visul de a deveni mama

Vladuta Lupau si-a luat publicul prin surprindere, sambata seara, in timpul concertului de la Sala Palatului, anuntand ca este insarcinata din nou. Artista va avea tot un baietel, dupa cum chiar fiul ei, Iair, a dezvaluit pe scena.

Familia Vladutei Lupau se va mari cu inca un membru, bucuria fiind greu de descris in cuvinte.

Pana sa isi indeplineasca visul de a deveni mama, artista s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, care nu ii permiteau sa ramana insarcinata. Vladuta Lupau a suferit de endometrioza, o boala care le afecteaza pe multe femei. Din fericire, este vindecabila. Cantareata a povestit ca s-a operat, in urma cu cativa ani la Timisoara, iar lucrurile au intrat pe un fagas normal. Acum urmeaza sa-si stranga la piept al doilea copil.

Are 70 de ani, dar si-a pastrat eleganta si rafinamentul lui James Bond. Pierce Brosnan, in forma maxima - FOTO

„M-am operat de endometrioza. Si, dupa ce m-am operat, la cateva luni, a venit natural. Deci, nu am facut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis ca endometrioza putea fi un impediment in a ramane insarcinata. Asta e boala secolului la femei si nu prea te lasa sa faci copii. Am avut ceva emotii, poti sa o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operatie. Am gasit la Timisoara un doctor bun. Eram in gradul doi al bolii. Era rezolvabila treaba. Bebelusul nostru e o minune, e un dar. Poti sa ai toti banii din lume si nu poti face un copil, sau nu poti sa cumperi sanatate”, a declarat artista.

Tendintele anului 2024 in materie de bijuterii! Natalia Neagu, manager Vois: „Chiar si Regina Letizia poarta aceste...” - VIDEO

Ce mesaj emotionant a transmis Vladuta Lupau pentru cel de-al doilea copil

Vladuta Lupau a transmis un mesaj extrem de emotionant pentru miracolul din pantecul ei, pe pagina de Instagram: „O fiinta mica… o sa ma strige „mamica”. O alta minune Dumnezeu a pus in pantecele meu si va pune curand in viata noastra de familie. Iair a fost binecuvantat sa nu ramana singur pe lume si o sa aiba un partener de joaca, de necazuri si bucurii, un partener sincer si loial pe viata!

In rugaciunile mele, mereu ii multumesc si il rog pe Dumnezeu de sanatate … iar de curand am indraznit sa-i cer “Doamne daca vreodata vei mai binecuvanta casa noastra si familia cu un copil, as vrea sa fie cat mai curand ca sa creasca impreuna cu Iair” si iata ca…la fel ca de fiecare data El mi-a ascultat rugaciunea. Ce mare binecuvantare!

Asadar minune care vei veni in viata noastra, vreau sa stii ca mami, tati si fratiorul tau te asteptam iar iubirea noastra se va inmulti nu se va imparti.

Ce mai vreau sa stii si ce i-am spus si fratelui tau…
…nu-ti promit ca iti voi da marea si sarea in viata ta, dar iti promit ca te voi invata sa-L iubesti pe Dumnezeu si atunci El iti va da tot ceea ce iti doresti! Crede-ma!

Te iubesc minune, cu drag mami!”, a scris Vladuta Lupau.

Articole din aceeasi categorie