19.04.2023
Cu ce barbat celebru ar repopula planeta, dar si de la cine si-ar dori un autograf? Interpreta Tatiana Heghea a fost luata la intrebari - VIDEO

Cum este scris numele sotului in telefonul ei, de la cine isi doreste un autograf si ce o enerveaza cel mai mult la un barbat, sunt intrebari la care a fost provocata sa raspunda sincer interpreta Tatiana Heghea. Ce raspunsuri a avut, urmareste in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarea „Cu ce barbat celebru ai repopula planeta?”, artista a raspuns cu umor: „Nu exista un barbat mai celebru ca sotul meu. Nu exista, pur si simplu.”

De asemenea, intrebata cum este scris numele sotului in telefonul ei, Tatiana a recunoscut: „Va jur, din momentul in care l-am cunoscut si pana acum jumatate de an era scris Eugen. Noroc de fetita lui cara a inceput sa mearga la scoala si stie sa scrie. Ea l-a redenumit in telefon in „taticul”. Pana acum era foarte solid, foarte clasic.”

I-a dedicat sotului noua sa piesa! Interpreta Andriana Vascautan isi bucura ascultatorii cu o lansare de suflet: „Am alcatuit aceste cuvinte foarte profund” - VIDEO

Totodata, interpreta a povestit si care sunt lucrurile ce ii provoaca sentimentul de teama. „Imi este frica de multe chestii, depinde la care clasa te referi. Imi este frica de serpi, imi este frica de lucruri care nu tin de mine. In acelasi timp realizez ca nu pot sa controlez aceasta frica si ea nu tine de mine.”, a spus ea.

Cand isi aminteste de copilarie primul lucru care ii vine in minte artistei este: „Genunchi juliti. In copilarie eram ca si acum, o caprita zvelta. Nu ca eram tare nebunatica, dar una, doua, stiu ca ajungeam sa cad pe jos.”

Daca ar scrie o carte despre ea, titlul acesteia ar fi: „Regina. Asa imi zice lumea si eu ma supun acestor diminutive si rasfaturi”.

Irina Shayk, aparitie de milioane la Coachella. Modelul si-a etalat silueta intr-o rochie decoltata, alaturi de Leonardo DiCaprio - FOTO

Fiind luata la intrebari, Tatiana Heghea a recunoscut si de la cine si-ar dori un autograf. „E mult mai flatant sa ai o comunicare cu acea persoana pe care o admiri si sa te remarce cu ceva anume. Dar autograful da, nu strica. Spre exemplu, Lara Fabian.”

La intrebarea „Ce iti place cel mai mut sa faci in pat?”, Heghea a raspuns: „Prioritar este sa dorm.”

Articole din aceeasi categorie