18.04.2023
Irina Shayk, aparitie de milioane la Coachella. Modelul si-a etalat silueta intr-o rochie decoltata, alaturi de Leonardo DiCaprio - FOTO

Irina Shayk a facut furori la Coachella, nu doar prin tinuta sa extrem de indrazneata, ci si prin imaginile surprinse alaturi de Leonardo DiCaprio. Modelul si celebrul actor s-au distrat impreuna doua seri la rand, la festivalul din California. 

Fosta sotie a actorului Bradley Cooper a urmarit concertele de la Coachella din sectiunea VIP, insa nu singura, ci alaturi de Leonardo DiCaprio. Irina Shayk nu a ratat ocazia de a-si etala silueta de invidiat si a optat pentru o rochie mini, neagra, care prezenta un decolteu ametitor. Modelul si-a lasat la vedere picioarele interminabile si a combinat intregul look cu bocanci negri din piele, cu o talpa foarte inalta. De asemenea, vedeta nu a uitat nici de accesorii si a ales sa poarte o pereche de ochelari de soare supradimensionati, care au fost pusi in evidenta de coafura simpla.

 Modelul in varsta de 37 de ani a postat imaginile cu tinuta si pe contul sau de Instagram, care au strans peste 346 de mii de aprecieri si mii de comentarii. 

De nerecunoscut! Vezi cum arata interpretul Oleg Spinu dupa ce a slabit 10 kilograme timp de o luna: „A scos din farfurie: prajelile, fast-food-ul, carbogazoasele si alte produse procesate” - VIDEO
Pe langa imaginile postate pe retelele de socializare, Irina a fost subiectul si catorva imagini surprinse de paparazii, in care aceasta a aparut alaturi de Leonardo DiCaprio. Cei doi au petrecut impreuna doua seri la rand, la festivalul de la Coachella, lucru care a alimentat speculatii despre o presupusa relatie intre acestia. Ei au dansat si s-au simtit bine, insa presa a raportat ca cei doi erau parte din acelasi grup de oameni si nu se poate spune cu certitudine daca cei doi flirteaza sau sunt intr-o relatie.

Inclinatia lui DiCaprio pentru modele este binecunoscuta, acesta avand in trecut relatii cu manechine celebre precum Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal, si cel mai recent cu Camila Morrone. Actorul a fost intr-o scurta relatie si cu Blake Lively, cand aceasta avea doar 23 de ani. Relatia lui DiCaprio cu Morrone a incetat anul trecut, la putin timp dupa ce aceasta implinise 25 de ani, lucru care i-a amuzat foarte tare pe internauti, acestia generand nenumarate glume despre preferintele actorului pentru femei extrem de tinere. In ultimele luni presa a speculat si despre o presupusa relatie intre actor si supermodelul Gigi Hadid. 

Nicoleta si Marinela Bezer, intr-o vacanta de neuitat in Coreea de Sud! Vezi cine le-a insotit pe surori - FOTO

Articole din aceeasi categorie