19.04.2023
I-a dedicat sotului noua sa piesa! Interpreta Andriana Vascautan isi bucura ascultatorii cu o lansare de suflet: „Am alcatuit aceste cuvinte foarte profund” - VIDEO

Interpreta Andriana Vascautan a venit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta cu o piesa in stil latino. De asemenea, aceasta a vorbit despre noua sa lansare, cine o inspira si despre evenimentele private la care isi presteaza serviciile de moderator si interpreta.

Andriana spune ca noul sau cantec a fost dedicat sotului: „Imi place foarte mult aceasta piesa, am depus tot sufletul, am alcatuit aceste cuvinte foarte profund si i-am dedicat-o sotului meu.”

Cristina Scarlevschi lupta cu kilogramele in plus! Dansatoarei ii reuseste de minune sa scada in greutate: „In sarcina aveam 82 kilograme...” - FOTO/VIDEO

Vascautan a mentionat ca in videoclipul precedent lansat de ea, in rol de actori au fost membrii familiei ei: „S-a filmat sora, nepoata, nepotul, fiul meu de 19 ani care isi face studiile la Stefan Neaga, catedra pian, sunt mandra de el.”

Interpreta a marturisit ca vrea sa lanseze o piesa populara, alaturi de un artist cunoscut: „Pana cand piesa este recent aparuta, dupa care o sa fac si o piesa populara, un duet, dar nu va zic cu cine. Data viitoare o sa fim in doi pe canapea. Poate in trei, luni o lansez.”

De nerecunoscut! Vezi cum arata interpretul Oleg Spinu dupa ce a slabit 10 kilograme timp de o luna: „A scos din farfurie: prajelile, fast-food-ul, carbogazoasele si alte produse procesate” - VIDEO

Andriana a spus totodata ca din 2013 presteaza serviciile sale in cadrul anumitor evenimente private: „De cand sunt la evenimente private, din 2013, anul acesta chiar este bine, prima comanda este pe 28 aprilie.”

Articole din aceeasi categorie