17.09.2023
Cu ce artista a fost confundata Irina Rimes: „In capul meu era: Wow, prima mea fana. Cred ca m-a recunoscut” - FOTO

Irina Rimes, in varsta de 32 de ani, a dezvaluit ca i s-a intamplat sa fie confundata cu o artista din Romania. „In capul meu era: Wow, prima mea fana. Cred ca m-a recunoscut”, a povestit ea.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicala. Publicul telespectator o stie si din postura de jurat la emisiunea „Vocea Romaniei”, difuzata de postul de televiziune Pro TV.

Irina Rimes a povestit cum a fost confundata la un moment dat cu o alta artista cunoscuta din Romania. Se intampla cand Irina Rimes abia lansase melodia „Visele”.

Cu ce artista a fost confundata Irina Rimes. „Imi spune: „Ce mult imi place piesa ta „CONDIMENTE”! Ruby, te iubesc!“

„Sunt destul de anosta si neinteresanta pentru cei ce asteapta picanterii din partea mea. De fapt, imi place sa ma apropii cat mai mult de normalitate, avand in vedere ca noi, artistii, suntem sariti de pe fix. E destul de greu sa iti traiesti viata la extreme. Talente ascunse n-am. Povesti, insa, un milion”, a declarat Irina Rimes.

Anastasia Fotoachi isi sarbatoreste ziua de nastere la Milano! Cum a surprins-o sotul ei, Gabriel Stati, la miezul noptii - FOTO/VIDEO

„As putea s-o impartasesc pe prima care imi vine in minte. Eram la un concert cu Raluka, ea era pe scena, eu eram in spatele scenei. Abia lansasem „Visele” si intrase deja pe radio. O fata din public se uita insistent la mine. In capul meu era: „Wow, prima mea fana. Cred ca m-a recunoscut”. La un moment dat, o vad cum se desprinde de multime si alearga catre mine. Ajunge la mine, ma ia in brate si ma strange tare, se uita la mine si imi spune: „Ce mult imi place piesa ta „CONDIMENTE”! Ruby, te iubesc!“”, a mai povestit ea.

Britney Spears se iubeste cu un fost puscarias? Cine e Paul Richard Soliz, menajerul angajat sa-i spele toaletele - FOTO

Articole din aceeasi categorie