17.09.2023
Britney Spears se iubeste cu un fost puscarias? Cine e Paul Richard Soliz, menajerul angajat sa-i spele toaletele - FOTO

Britney Spears (41 de ani) s-ar iubi cu menajerul ei, Paul Richard Soliz (37 de ani), care este un fost puscarias. Prietenii ei au confirmat zvonurile pentru publicatia americana Page Six. Relatia lor ar fi inceput recent, dupa ce Sam Asghari (29 de ani) a depus actele de divort.

Cu toate acestea, apropiatii divei au insistat ca aceasta nu l-a inselat pe antrenorul de fitness irano-american. Nu se stie cat de serioasa este relatia lor in acest moment, insa anterior Sam Asghari a acuzat-o pe Britney Spears ca l-a inselat cu un angajat, iar multi cred ca despre Paul Richard Soliz ar fi vorba. Barbatul a fost angajat de cantareata in urma cu un an, pentru a spala toaletele si a face curatenie in vila ei din California.

„E o femeie fenomenala. Este o persoana foarte buna si optimista”, a spus Paul despre Britney Spears, potrivit Us Weekly. Soliz are antecedente penale care includ acuzatii pentru mai multe contraventii, inclusiv tulburarea linistii publice, punerea in pericol a copiilor si conducerea fara permis, in plus fata de infractiuni pentru vanzarea de substante interzise si detinerea unei arme de foc. Spears si Soliz au fost vazuti la mai multe intalniri impreuna, la sfarsitul lunii august, inclusiv la o cafenea. Nu este clar daca Paul mai lucreaza ca menajer pentru ea sau daca a fost concediat, dupa ce problemele sale cu legea au fost mediatizate.

Horoscop 17 septembrie 2023. Zi excelenta pe plan financiar. Zodia care va primi o suma neasteptata de bani

Rosie Moore are una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Cu ce se ocupa tanara de 27 de ani - FOTO/VIDEO

Britney Spears si Sam Asghari au divortat dupa doar 14 luni de mariaj. Pe 16 august, el a depus actele de divort si, desi a semnat un contract prenuptial, i-a cerut artistei americane pensie de intretinere. Britney, care detine o avere de 60 de milioane de dolari, a mai fost casatorita anterior de 2 ori. Intai, s-a maritat cu iubitul ei din copilarie, Jason Alexander, in 2004, mariajul lor durand doar 55 de ore. Apoi, a fost casatorita cu dansatorul Kevin Federline (45 de ani), in perioada 2004-2007. Cu acesta are doi copii, Sean Preston (17 ani) si Jayden James (16 ani) si plateste pensie alimentara de 20.000 de dolari pe luna pentru ei. Adolescentii nu vorbesc cu mama lor, locuiesc alaturi de tatal lor de ani buni si s-au mutat recent cu el in Hawaii.

Articole din aceeasi categorie