26.06.2024
Cristy Rouge este în așteptarea celui de-al doilea copil! Interpreta a dezvăluit sexul acestuia - VIDEO

În viața unei femei însărcinate există mult romantism. Interpreta Cristy Rouge a povestit în platoul emisiunii O Seară Perfectă că se simte mai femenină, mai armonioasă, mai caldă de când este însărcinată.

Cristy așteaptă cea de-a doua minune în viața și familia ei. „În premieră am venit aici la voi, în această perioadă, cât sunt însărcinată și chiar mi-a fost dor”,  a spus interpreta. 

În această sarcină, femeia a povestit că se simte diferit: „E cu totul altfel, a doua oară e mai greu pentru mine. Totuși au trecut 4 ani și jumătate după prima sarcină, noi ne schimbăm, organismul nostru se schimbă. Mă gândesc altfel deja, mai matur, prețuiesc mai multe lucruri și asta mă face mai fericită”.

Câine din Moldova, campion în România! Cunoaște-o pe Fifa, un Yorkshire Terrier care a vizitat 12 țări în doar 20 de luni și a reușit să obțină meladii de aur la mai multe expoziții de frumusețe - VIDEO

Cristy susține că copii sunt o minune și ei nu se dau întâmplător: „Copii nu se dau ușor, trebuie să înțelegem acest lucru. Niciodată nu trebuie să spunem niciodată, cu timpul totul se uită, și vrei parcă din nou să retrăiești clipele. Poate vrei o surioară la primul”. 

„Mie îmi place bărbații ce atitudine au față de copii. Dacă își doresc un băiat și e fată, spun că al doilea sigur va fi băiat. La ei totul este mai ușor”, a menționat invitata.

Cum te îmbraci vara la birou? Ghid practic de la stilista Alina Carauș - VIDEO

Cristy a dezvăluit că mai așteaptă o fetiță. „E fetiță. M-am gândit că a doua sarcină e cu totul altfel, deja am spus, mă gândeam că e băiat, dar pentru mine nu e important, doar pentru felul în care eu m-am simțit, mă gândeam că e băiat. Soțul meu la fel se gândea așa. Am spus bine că măcar e unul, acum e o perioadă în care mulți nasc câte 2, eu nu am așa multă putere, nervi și răbdare”.

SURSĂ FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie