22.06.2022
Cristina Scarlevschi - dezvaluiri sincere despre sarcina! Vezi cum se simte dansatoarea in a 14-a saptamana si ce ii lipseste cel mai mult acum: „Abia astept sa...” - VIDEO

Una din cele mai cunoscute dansatoare de pole din tara, Cristina Scarlevschi a anuntat acum o luna pe pagina sa de Instagram ca este insarcinata. La solicitarea urmaritorilor sai, tanara a vorbit despre sarcina, cum se simte si cu ce probleme se confrunta acum.

Dupa spusele dansatoarei, pana acum ea s-a simtit foarte bine si nici nu a avut toxicoza. „Multe fete imi scriau ca sunt invidioase, in sens bun, ca eu nu am parte de toxicoza”. 

Victoria Lungu - marturisiri sincere despre al doilea botez al sau, despartirea de fostul iubit si logodna Valeriei: „Nu mai am varsta la care cineva sa ma sune sa ma puna sa ii arat unde sunt..” - VIDEO

Cristina a mentionat ca pana acum a deranjat-o doar faptul ca a fost mai mereu somnolenta si nu avea energie. „Poate uneori simteam o oboseala, de la aerul inchis, insa nu ma simteam chiar rau de tot”. 

Totusi, ceva s-a schimbat si anume faptul ca petele pigmentare, cu care ea se confrunta de mai demult, au devenit mai pronuntate. „Ele si asa erau la mine, dar acum sunt mai accentuate. A aparut acneea. Am avut o explozie si o am si acum pe spate, pe fata si pe gat. Nu mai stiu ce sa fac, am fost si la medic, am folosit diferite creme, am dat si analize. Totul este bine, asta este de la hormoni si e ceva normal”. 

„Suntem in a 14-a saptamana, suntem bine, suntem okay. Abia astept sa merg la sala, caci m-am saturat sa ma odihnesc”, a adaugat dansatoarea. 

De asemenea, Cristina a mentionat ca de cand este insarcinata se confrunta si cu celulita, in ciuda faptului ca frecventeaza sala de forta si face antrenamente regulate. „Asta este okay. Este normal sa ai si pete, si acnee, si celulita. Nimeni nu este perfect. Sa fii perfect este plictisitor”. 

„Trebuie sa va simtiti bine in pielea voastra si sa nu permiteti nimanui sa spuna ceva despre voi, pentru ca nu este numaidecat sa fim cu totii perfecti”, a tinut sa adauge Cristina Scarlevschi. 

Sarbatoare in familia Gloriei Gorceag! Fiul ei mai mic a implinit un anisor. Ce mesaj i-a transmis interpreta lui Oliver: „Sa cresti mare, iubire” - FOTO

Cristina Scarlevschi este o dansatoarea pole si o bloggerita din Republica Moldova. Este casatorita cu Vladimir Sanduleac. Aceasta s-a filmat in videoclipul trupei Carla's Dreams cu EMAA„N-aud”.

Fascinant! Olesea Rascu a surprins un moment de zile mari si l-a postat pe TikTok! Vezi cum apare interpreta in video-ul care a acumulat aproape 60.000 de vizualizari in mai putin de o zi - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie