03.03.2024
Cristina Ich, moldoveanca care a cucerit intreaga Romanie. Cat castiga lunar

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute fete din mediul online. A castigat si un premiu in acest sens, mai exact E! People's Choice - Romanian Social Media Star 2020. Dar inceputurile ei sunt invaluite in mister.

Cristina Ich este o moldoveanca de peste Prut. Numele ei adevarat este Cristina Micu, dar niciodata nu s-a prezentat asa. A venit in Romania in anii 2000 si s-a apucat de modeling.

A fost remarcata de catre BRomania, cel care facea scatch-uri la acea vreme pe youtube. Drept urmare, cei doi au inceput sa colaboreze. Iar colaborarea a dat roade frumusele. Nu de alta, dar Cristina este o femeie frumoasa si i se mai spune si Angelina Jolie de Romania.

Dupa ce si-a obtinut statutul de vedeta, Cristina a plecat in Italia unde a participat la show-ul Ballando con le Stelle. Apoi a si pozat nud pentru CQ Italia. S-a intors pe meleaguri romanesti si a inceput sa munceasca pentru cariera ei de influencer. Intre timp, l-a cunoscut ceva mai bine si pe Alex Piturca.

In amintirea lui Marseli Mirzeniuc! Primele imagini de la ceremonia de ramas bun, din Bali - FOTO

A castigat in 2020 si un premiu de recunoastere internationala. E! People Choice mai exact. Iar acum vedeta ar castiga lunar 21.000 de mii de euro. Apoi a ramas insarcinata si a facut un copil.

Doar ca lucrurile au inceput sa se strice. Iar anul trecut, Cristina Ich anunta cu surle si trambite pe retelele de socializare faptul ca s-a separate de tatal copilului. Doar ca anul 2024 i-a gasit din nou impreuna.

Jamila, in lacrimi dupa ce a pierdut procesul „Eclerelor la tava”: „Tot timpul eram facuta proasta, retetele mele erau proaste” - VIDEO

S-a impacat cu Alex Piturca

Ba chiar au mers si intr-o vacanta in Maldive. Iar mai nou, potrivit unei declaratii televizate a vedetei, a reusit sa isi schimbe si numele. De ce a ales sa se numeasca ICH, ei bine, ramane un mister: „E o poveste atat de lunga si destul de personala si ar fi singurul lucru pe care eu nu as vrea sa il explic niciodata.

Nu inseamna conjugarea verbului „a fi” in germana, sa nu exageram, nu sunt atat de lipsita de imaginatie. E acolo o poveste destul de incarcata, dar cred eu ca numele asta ma va ajuta intr-un fel, o sa scot in curand si propriul meu brand. Numele e mult mai sonor decat Cristina Micu”.

Articole din aceeasi categorie