17.02.2022
Cristina Ich a dezvaluit ca si-a schimbat numele din buletin - FOTO

Cristina Ich si-a schimbat numele din buletin. Care este motivul pentru care partenera lui Alex Piturca a luat aceasta decizie?

Cristina Ich si-a anuntat urmaritorii de pe retelele de socializare ca si-a schimbat numele. Cum o cheama in prezent pe partenera lui Alex Piturca si care este motivul pentru care a facut aceasta alegere? 

Cristina Ich a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care dezvaluie faptul ca si-a schimbat numele. Pana acum, numele partenerei lui Alex Piturca era Cristina Micu.

„Am ingropat numele pe care il uram cel mai mult si de azi sunt oficial – Cristina Ich. Sunt asa bucuroasa” a transmis Cristina Ich. 

Anuntul potrivit caruia Cristina Ich si-a schimbat numele din buletin nu vine ca o surpriza pentru fanii ei. Atunci cand a fost invitata in cadrul podcast-ului Acasa la Maruta, ea a marturisit ca intentioneaza sa faca acest pas, motivul din spatele alegerii avand legatura cu trecutul ei si cu tatal biologic. 

„O sa-mi schimb numele din buletin in Cristina Ich. O sa pun Cristina Ich, atat. Simt ca numele asta ma va ajuta. In 2009-2010 ma prezentam cu numele acesta. Eu spuneam Cristina Ich, nu spuneam niciodata Cristina Micu.”

„Probabil ca asta e si motivul pentru care imi schimb numele pentru ca nu vreau sa ma lege absolut nimic de viata pe care eu am lasat-o ingropata cu ani in urma si pentru care eu m-am resemnat si nu am vrut sa vorbesc niciodata despre subiectul asta. Pentru mine e foarte sensibil”, a adaugat Cristina Ich in podcast-ul lui Catalin Maruta.

Celia a devenit mama pentru a doua oara. Ce nume superb a ales pentru fetita ei

In acelasi podcast, Cristina Ich a facut marturisiri emotionante despre trecutul ei. Ea a relatat si un episod in care l-a cautat pe tatal biologic, insa inainte sa il vada, a renuntat pentru ca nu se simtea pregatita sa faca asta.

„Am fost o norocoasca gasind tatal pe care eu l-am cautat. Am simtit ca parca il cunosc dintotdeauna. Ai mei s-au despartit cand eram foarte mica si eu inca nu constientizam ce se intampla. Cam doi ani aveam. (…) L-am cautat si dupa am renuntat. Si cand l-am gasit, nu am mai vrut sa il mai vad. El nu locuieste in tara. Si in momentul in care am vrut sa il intalnesc, in ziua respectiva am spus ca: „Nu mai vreau sa te mai vad.” Nu eram pregatita. El nu m-a cautat, dar stie de mine.”

Este „fata lui tata” si au o relatie de invidiat! Anatolie si Camelia Melnic au facut facut provocari nebune impreuna si au cantat hitul anilor 2000: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie