17.02.2022
Celia a devenit mama pentru a doua oara. Ce nume superb a ales pentru fetita ei

Cantareata Celia a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume o fetita.

Cantareata Celia a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume o fetita cu cateva zile mai devreme decat era programat. Micuta va purta numele Sara Maria.

Celia a nascut o fetita perfect sanatoasa, miercuri, 16 februarie, desi era programata pentru cezariana pe 20 februarie la un spital din Timisoara. Din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, doar sotul Celiei a avut voie sa intre in sala si doar pentru o scurta perioada de timp.

Michelle Pfeiffer a renuntat la filtre si Phostoshop si si-a aratat adevarata fata. Cum au reactionat fanii

In urma cu cateva zile, artista vorbea pe contul ei de Instagram despre schimbarile prin care a trecut corpul ei pe durata sarcinii, declarandu-se insa fericita si impacata si recunoscand ca abia asteapta sa isi tina in brate fetita.

„Am 37 ani si in 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune! Stiu, corpul meu a suferit foarte multe modificari, 20 kg in plus, am aproape 38 sapt sarcina, circumferinta abdomenului dublata, dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi, iar peste o saptamana din graviduta draguta, voi fi vazuta o mamica obosita si grasuta…
Da, stiu, kg in plus nu au cum sa nu se vada, totusi ceea ce vreau sa va spun este ca:
Acea Mamicuta grasuta si obosita se simte binecuvantata!!!
Acea Mamicuta cu celulita si vergeturi a adus pe lume viata, si da, candva eram traumatizata de aceste ganduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar …dar oare de ce trebuie sa fim neaparat perfecte? Acesta e oare scopul nostru in lumea aceasta? Sa tragem cu disperare de niste standarde impuse???? Vor trece probabil cateva luni bune pana o sa imi revin cat de cat si urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mandrie!!!”

Este „fata lui tata” si au o relatie de invidiat! Anatolie si Camelia Melnic au facut facut provocari nebune impreuna si au cantat hitul anilor 2000: „Atata timp cat sunt eu langa ea nu poti acuza un copil ca canta piesa aceasta.” - VIDEO

Artista a mai lansat si un apel adresat celor care considera nejustificat ca au dreptul sa judece cum arata o femeie dupa ce naste si celor care pun presiune pe proaspetele mamici sa revina la silueta de dinainte de sarcina prin diverse comentarii rautacioase pe retelele de socializare.

„Va rog nu judecati si nu puneti presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este sa imi dau silinta sa imi revin, insa usor si pentru ca e alegerea mea, nu pentru ca trebuie! Am sa o fac in timp, usor, cu rabdare, si liniste ! Asa ca daca nu voi reusi in primele luni? Nu puneti voi presiune pe noi cu oh ai ramas cu burta destul de mare, oh pielea aia se mai trage oare? oh celulita, vergeturile
hm si ce ??? Sunt ale mele, si am ales sa NU ma stresez de ele, daca o sa imi revin in cateva luni bine, daca nu, Nu!!! … stiu ce vreau si stiu ca usor, usor o sa reusesc sa imi revin, insa nu stiu timpul si nici nu vreau sa ma stresez cu asta. Am o minune gata sa vina pe lume si inca o minune care de 7 ani imi zambeste zi de zi ❤️ sunt binecuvantata si fericita si chiar daca ies din asta usor sifonata, usor grasuta, cu celulita si cu vergeturi, stiu ca voi fi FERICITA! Imi promit sa nu pun presiune pe mine, nici NU accept gandul acesta in prima etapa! Etapele de tranzitie sunt normale (minim un an) iar urmele ramase trebuie purtate cu mandrie!”, a scris artista pe Instagram.

Celia si partenerul ei, Ardeli Ancuta, s-au casatorit in urma cu opt ani. Cei doi mai au impreuna un baietel in varsta de 7 ani, pe nume Angelo.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie