25.09.2024
Cristina Ceauș - o gospodină „obsedată”: „Nu suport o persoană străină să-mi umble prin...” - VIDEO

Invitată în paltoul emisiunii O Seară Perfectă, interpreta Cristina Ceauș a fost sinceră și a povestit că uneori este o gospodină cam „obsedată”. Mai multe detalii, află în articolul de mai jos.

Fiind întrebată dacă este o gospodină obsedată, interpreta a recunoscut: „Cu părere de rău, da”.

SOLD OUT! S-au vândut toate biletele pentru concertul aniversar al lui Gabriel Nebunu: „Nu știam unde o să-i așez pe părinții mei...” - VIDEO

După ce s-a mutat în noua sa casă, Cristina a simțit că a înflorit, dar nu a uitat nici de responsabilitățile cotidiene: „Eu sunt o mamă din aia care strigă și la copiii dacă ceva nu este pus la locul care trebuie”.

Chiar dacă uneori nu reușește tot ceea ce își propune, Cristina nu dorește ajutor din partea nimănui. Aceasta atitudine se datorează unui incident neplăcut din trecut:

„Nu suport o persoană străină să-mi umble prin lucruri, eu vreau să știu totul unde am pus și să găsesc în locul în care am lăsat. Am avut cu mulți ani în urmă pe cineva care mă ajuta cu copilul, venea peste o zi la noi și mai dispăreau lucruri din casă și lucru ăsta atât de tare doare. Eu acum mă strădui să reușesc să fac totul cum trebuie”.

Cristina Ceauș este o interpretă de muzică populară din Republica Moldova. Aceasta este căsătorită de mai mult de 16 ani cu Adrian Ceauș și au împreună trei copiii.

Trasformarea spectaculoasă a Giniei! Și-a schimbat nuanța părului și a slăbit: „S-au produs mai multe schimbări pentru că...” - VIDEO

SURSA FOTO: INSTAGRAM/ceaus_cristina_oficial

Articole din aceeasi categorie