25.02.2022
Svetlana Sainsus a lansat campania „Sa fie pace pe pamant”! In doar 3 ore au fost donati peste 60 de mii de lei pentru populatia Ucrainei care s-a refugiat in Republica Moldova: „Sa le deschidem usile, sa le deschidem inimile noastre”

In semn de solidaritate fata de populatia ucrainei care s-a refugiat in Republica Moldova, platforma caritate.md a lansat o campanie de binefacere.

In doar trei ore au fost donati peste 60 de mii de lei pentru persoanele aflate in dificultate.

„In semn de solidaritate fata de copii, mamele, bunicii care vin din Ucraina este lansata aceasta campanie cu indemnul la PACE. Nu exista mama, nu exista copil, nu exista tata, nu exista bunei sa nu isi doreasca acum ca niciodata, pacea pe pamant. Dragii nostri, in aceste momente trebuie sa fim uniti, trebuie sa avem ganduri luminoase, trebuie sa cultivam ce a mai ramas sfant pe acest pamant: Omenia, Bunatatea si Credinta. Noi nu ne dorim polemici, discutii, panica dar ne dorim sa actionam si sa ajutam acesti copii, aceste mamici si toti oamenii ce vin la noi acasa.”, a scris co-fondatoarea platformei caritate.md, Svetlana Sainsus.

Sunt gata sa primeasca refugiatii la ei acasa si sa le ofere tot suportul necesar! Mai multe persoane influente de la noi au dat dovata de solidaritate facand gesturi demne de respect: „In asa cazuri, ar trebui sa stam si trei pe metru patrat” - FOTO/VIDEO

De asemenea aceasta a adaugat: „Sa le deschidem usile, sa le deschidem inimile noastre si sa le aratam ca noi suntem pregatiti sa fim alaturi si sa le oferim suport. Intre culturi si oameni nu trebuie sa exista granite.”

Prin intermediul acestor bani se vor procura produse alimentare, produse de igiena, medicamente si multe alte necesitati.

Nu razboiului! Pasha Parfeni nu este indiferent fata de Ucraina si a iesit in strada alaturi de mai multi oameni: „N-am putut nici sa lucram, nici sa ne odihnim.” - VIDEO

Pentru a dona si tu, poti expedia un SMS cu continutul 830 la 2910 daca esti abonat Unite sau 2910 daca esti abonat Moldcell. Costul unui mesaj este de 45 de lei. De asemenea ai posibilitatea si de a suna la numarul 090009002. Donatiile parvenite in urma apelurilor telefonice, se impart echivalent la toate cazurile active.

Vezi mai multe detalii despre aceasta campanie aici!

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Ulterior, mai multe vedete din Rusia s-au aratat indignate de decizia presedintelui rus.

Articole din aceeasi categorie