09.04.2023
Un nou membru in familia Svetlanei Sainsus! Vezi ce a publicat aceasta pe pagina sa de Instagram: „Nu ma asteptam la asa dragoste...” - FOTO

Co-fondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus alaturi de copiii sai, a adoptat o pisica ce a avut o istorie tragica. Aceasta a povestit in Story pe pagina sa de Instagram cat de mult fiica sa Lia si-a dorit pisica, dar si ce prenume i-au ales.

Svetlana Sainsus impreuna cu familia sa au adoptat o pisica din strada, pe nume Barni.

Co-fondatoarea platformei Caritate.md a mentionat ca noul membru al familiei lor a suferit mult. Barni are o coada taiata, a fost gasit in strada si tratat la un azil pentru animale. 

Cea mai entuziasmata de Barni a fost fiica Svetlanei, Lia, in varsta de 3 ani. 

Tina Karol - in lacrimi despre relatia cu fiul ei, Veniamin: „Eu incerc sa-i fiu si mama, si tata” - VIDEO

„Ea din pat nu vrea sa se scoale, toata ziua cu Barni. Nu ma asteptam la asa dragoste”,  a marturisit Sainsus intr-un Story.

„Fura-ma ca pe-un tablou din raftul cu creatii rare..” Interpreta Diana Stoica are o noua lansare! Vezi cat de bine suna piesa „Vocea ta” - VIDEO

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 90 de mii de urmaritori si nu oboseste sa aduca lumina, speranta si bucurie in viata celor mai putin norocosi. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie