25.11.2023
Cristiano Ronaldo a cumparat „cea mai scumpa casa din Portugalia”! Cum arata vila, dupa trei ani de munca - FOTO

Cristiano Ronaldo (38 de ani) si-a trecut in „portofoliu” o noua proprietate exclusivista.

Este vorba despre o casa din localitatea Quinta da Marinha, aflata la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona, despre care presa internationala scrie ca e „cea mai scumpa din Portugalia”, ca urmare a pretului de 21 de milioane de euro, si al carei proiect poate fi vazut mai jos.

De ce a divortat Tany Vander de fostul sot? Ce raspuns neasteptat a dat bloggerita: „Raspunsul tipic ca nu ne potriveam ar fi o minciuna” - FOTO

„Cea mai scumpa casa din Portugalia”, detinuta de Cristiano Ronaldo, tot nu e gata

Lucrarile de constructie sunt incepute de mai bine de trei ani, ceea ce i-a enervat pe vecini, satui de zgomot si praf.

„E in constructie de 3 ani. Casa e atat de mare incat arata ca un spital”, a spus un vecin al lui Cristiano. „Lucrarile vor mai dura cel putin inca un an. Ne-a ajuns. Strada pe care locuiesc e inchisa de cateva luni, gradina mea e plina de praf. Totul din cauza piramidei faraonului Ronaldo”, a transmis altul, in iunie.

Elisoa Cynthia, Silvia Visinescu si Gilberta Wilson au cucerit cu momentele lor emotionante la Vocea Romaniei! A reusit sau nu sa ajunga in etapa urmatoare „moldoveanca din Madagascar” - VIDEO

La o luna de la iesirile furioase ale vecinilor, proiectul trebuia sa fie gata, insa nu este nici pe departe. Lucrarile sunt in continuare in toi, dupa cum anunta Semana.es, iar stadiul actual al casei lui Cristiano Ronaldo poate fi vazut in galeria foto de mai jos.

Articole din aceeasi categorie