25.11.2023
De ce a divortat Tany Vander de fostul sot? Ce raspuns neasteptat a dat bloggerita: „Raspunsul tipic ca nu ne potriveam ar fi o minciuna” - FOTO

Recent, pe contul ei de Instagram, Tany Vander a decis sa raspunda la cele mai frecvente intrebari pe care le primeste din partea internautilor.

Vander a fost intrebata de ce a divortat de primul ei sot, Nikita Iarmolenko, dar a fost si rugata sa publice o fotografie cu el.

Desi Tany spune ca aveau o relatie buna si se potriveau perfect, totusi au decis sa puna capat casniciei.

„Raspunsul tipic ca nu ne potriveam ar fi o minciuna. Ne potriveam perfect. Plus ca eu si Nikita am avut o relatie karmica, stiu asta fiindca l-am recunoscut cand am fost in regresie in una din vietile trecute. Respectiv intelegeti ca totul e la nivel mult mai profund”, a scris influencerita pe social media.

Vander a fost casatorita cu antrenorul Nikita Iarmolenko, insa in 2014, dupa 2 ani de casnicie, cei doi au luat decizia de a divorta.

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna ii cresc pe fii lor Adam si Kael.

Articole din aceeasi categorie