12.02.2023
A vrut sa isi infrunte teama si sa impresioneze publicul cu talentul ei, insa nu a avut succes. De ce nu a trecut Rodica Hogea in etapa urmatoare la Romanii au Talent -VIDEO

Rodica este o cantareata amatoare din Medias, de profesie inginer. In trecut, aceasta a fost profesoara de matematica, insa a renuntat la profesie din cauza salariilor mici. Pe parcursul acestor ani s-a indepartat de muzica din cauza ca nu avea suficienta incredere in talentul ei.

Rodica a avut o copilarie frumoasa si visa ca poate canta melodiile Angelei Similea, interpreta care a influentat-o cel mai mult de-a lungul anilor. In perioada adolescentei, ea a cantat in corul scolii, intr-un grup folk, iar dupa absolvirea liceului, s-a lasat de muzica pentru ca nu avea incredere in talentul ei. Ulterior, in 2010 a reluat relatia cu industria muzicala si a inceput sa mearga constant la seri de karaoke. In 2015 a fost cooptata intr-o trupa alaturi de care canta la evenimente organizate, insa din cauza pandemiei formatia s-a destramat.

Cu doar 2 luni de repetitii in formula actuala, Bianca Zamfir si Iustin Raducanu au impresionat publicul prin dansul lor contemporan la Romanii au Talent - VIDEO

In viata personala, ea este divortata si nu are copii.

Pe scena Romanii au Talent emotiile Rodicai s-au simtit, motiv pentru care nu a trecut in etapa urmatoare. In timpul momentului, Dragos Bucur a apasat butonul rosu:

„Eu am o relatie speciala cu matematica, la fel de speciala si la fel de apropiata precum cea cu muzica. Stii cum se spune: nu esti tu, sunt eu! Nu e vina dumnavoastra, e vina mea” , i-a spus Dragos Bucur.

Vezi video aici.

Articole din aceeasi categorie